Neowax Protection+ Bundel | No5 + No6 Coating

(1 klantbeoordeling)

189,00

  • Grafeen basecoat met adaptive fiber toplaag
  • Uiterst bestand tegen waschemicaliën
  • Sterk en duurzaam

Beschrijving

  • Grafeen basecoat met adaptive fiber toplaag
  • Uiterst bestand tegen waschemicaliën
  • Sterk en duurzaam

Neowax Protection + Bundel is een combinatie van de beste Neowax coating op de markt in combinatie met een nano grafeen primer. Hierdoor heb je een beschermlaag het optimaliseren van de prestatiekenmerken van het oppervlak.

Moderne coatings zijn er voor meer dan alleen het decoreren van oppervlakken, maar figureren als een tweede blanke lak  laag. behouden en vergroten coatings de functie van de oppervlakken. Tegenwoordig zijn autolakken meestal op waterbasis en vervolgens beschermd tegen weersinvloeden met een blanke lak. Maar zelfs de blanke lak is kwetsbaar en slijt bij elk polijstproces. Als gevolg hiervan is een mindere weerstand tegen krassen, slijtage en beschadigde hechtingen zoals boomsap, teer, roestfilm of vogelpoep. Deze  kunnen leiden tot ernstige schade aan de oppervlakken. Krassen kunnen tot in de diepe lagen doordringen en daarbij verven op waterbasis aantasten. Metalen en edele materialen worden kwetsbaar.

Neowax protection Coatings met veel mogelijkheden

Iedere week met veel zorg de auto wassen of de auto gewoon door de wasstraat?  Coatings zijn net zo divers als hun oppervlakken en gebruikers.
Het aanbrengen van een geschikte coating of combinatie optimaliseert de prestatiekenmerken van het oppervlak. Naast een sterke waterafstotendheid ( en de bijbehorende zelfreinigende effecten) vullen coatings efficiënt fijne microkrasjes op. Een perfecte lakafwerking is daarom sneller en effectiever met minder polijsten.
Door 2 Neowax producten met elkaar te combineren krijg je een perfecte samenstelling die geschikt is voor een brede doelgroep.

Stap 1:  Nano basiscoating met grafeen voor een mechanische en chemische bestendigheid

Een nano basislaag bindt elektrisch (“covalent”) met de moleculen op het oppervlak. Het innovatieve recept creëert chemische structuren met moleculen ter grootte van nanometers. De toevoeging van grafeen (één van de harde materialen op aarde) zorgen ervoor dat de basiscoat de blanke lak beschermt tegen chemicaliën (bijvoorbeeld van de wasstraat) en word ultra hard zodat het tegen krasvroming.

Stap 2: Voeg een flexibele topcoat toe voor extra wetlook en waterafstotendheid

Neowax no6 kan worden aangebracht boven op de No5 basiscoat en creëert een flexibel netwerk van driedimensionale siliciumringstructuren gevormd. Samen met de nanovezels vormen deze ringen een resistente, tweede beschermende huid op de lak.
Wordt een zijdezachte gladheid en flexibiliteit door de coating gevormd die zelfs met de handen voelbaar zijn nadat deze volledig is uitgehard. De heldere hydrofobe prestaties is indrukwekkend en het vuil rolt eraf.

GEEN klassieke keramische afdichting – het is een vezelcoating!
De Neowax topcoat is een professionele coating met een lange levensduur en elimineert de zwakke punten van klassieke keramische coatings. Het creëert een buffer tegen alkalische reinigingsmiddelen met een hoge pH-waarde.

Beschermt lak , (aluminium) velgen , glanzende folies en gepoedercoate oppervlakken.
Standtijd 3-4 jaar bij correct gebruik.

In de bundel:

Extra informatie

Merk

Neowax

Inhoud

50 ml

Hoe te gebruiken?

Oppervlakken grondig reinigen en ontvetten met NEOWAX ZERO. Paneel voor paneel bewerken, NEOWAX №5 primer dun aanbrengen, gelijkmatig verdelen en uitpoetsen. 

Vervolgens NEOWAX №6 dun aanbrengen, gelijkmatig verdelen en uitpoetsen. 

✔ Na een droogtijd van minimaal 3 uur is er stabiliteit tegen reinigingsmiddelen en water
✔ Na ca. 1-2 dagen is er stabiliteit tegen alcoholische
reinigingsmiddelen . Na ca. 1 week uitharding is er stabiliteit tegen alkalische reinigingsmiddelen ✔ Volledige prestatie wordt volledig bereikt na de 1e wasbeurt

1 beoordeling voor Neowax Protection+ Bundel | No5 + No6 Coating

  1. Aljan.vos (geverifieerde eigenaar)

    Echt een super combi deze 2 producten bij elkaar, het aanbrengen is echt heel erg fijn

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…