Bestellen

Bestelinformatie Elite CarCare

Bestellen

Bij Elite CarCare kunt u 24 uur per dagen, 7 dagen per week uw bestelling plaatsen. De webwinkel is volledig geautomatiseerd, inclusief de berekening van de BTW, levertijd, verzend- en afhandelingskosten en de betaling. Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestigingsemail. Zodra uw bestelling wordt verstuurd ontvangt u hier ook een e-mailbericht van. Bij het door u bestelde product kunt u zien wat de verwachte levertijd is.

Als Elite Carcare aanvullende vragen heeft zult u worden gebeld of gemaild.

Betalen

U kunt Elite CarCare uitsluitend beveiligd betalen. Dit houdt in dat Elite CarCare geen bank en credit card gegevens van u kan zien, uw betaling wordt door de Rabobank verwerkt. Alle betalingsmogelijkheden zijn tevens beveiligd met een 128 bit SSL certificaat, zodat uw betaling 100% veilig kan worden uitgevoerd. De beschikbare betalingsmethoden zijn afhankelijk van het land.

iDeal

Als u via iDeal betaalt wordt uw betaling direct doorElite CarCare ontvangen, en zal uw bestelling direct verwerkt kunnen worden.

PayPal

Als u betaalt via PayPal betaalt wordt uw betaling direct ontvangen en zal uw bestelling direct verwerkt kunnen worden. Tevens geniet u kopers bescherming via PayPal. Dat houdt in dat u tot 45 dagen na uw aankoop een eventueel geschil bij PayPal kunt melden. PayPal handelt dit voor u af, als het geschil niet wordt opgelost dan geeft PayPal u uw geld terug.

Overboeking

Als u kiest voor een handmatige overboeking, dan wordt de betaling doorgaans binnen 1-3 dagen ontvangen. Omdat uw bestelling pas in behandeling wordt genomen zodra uw betaling is ontvangen, levert deze betalingsmethode vertraging op.

Elite Design
IBAN: NL71 KNAB 0259 4661 58

Kortingscodes en E-Bon

In de winkelwagen kunt u een kortingscode invoegen. Als u deze opslaat dan wordt er direct gekeken of hij geldig is, en de korting wordt toegepast.

 

Verzenden

Verzend- en afhandelingskosten

De verzend- en afhandelingskosten worden automatisch berekend op de betaalpagina aan de hand van het door u ingevulde afleveradres.

Elite CarCare gebruikt voor de meeste zendingen DHL of PostNL. Zodra een pakket wordt verstuurd ontvangt u een e-mailbericht van DHL of PostNL met afleverinstructies. U kunt tevens de bezorging wijzigen.

Track & Trace

Zodra uw pakket is verstuurd ontvangt u een e-mailbericht met tracking info. Ook kunt u eventueel de afleverinstellingen wijzigen.

Elke verzending wordt verzekerd verzonden. Dit houdt in dat wanneer het product aankomt en door het vervoeren defect is geraakt, Elite CarCare ervoor zorgt dat u zonder extra kosten een nieuw product krijgt.

Niet thuis?

Niet thuis? Dan kunt u zelf de tweede bezorg afspraak inplannen op een dag en tijdstip dat u wel thuis bent. De postbode probeert het pakket vier keer te bezorgen! U krijgt hier een e-mailbericht over en een brief in uw brievenbus.

 

Klachten

Elite CarCare doet er alles aan om haar klanten zo tevreden mogelijk te houden. Het kan gebeuren dat u niet tevreden bent met de geleverde service. Is dit het geval, wilt u dan contact opnemen met info@elitecarcare.nl. Vermeld hierbij het volgende:

  • Uw bestel nummer (indien van toepassing)
  • Bestel datum (indien van toepassing)
  • Uw product (merk, model, code)
  • Wanneer en met wie heeft u contact gehad
  • Samenvatting van de situatie
  • Uw klacht

Uw klacht wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen behandeld. Er wordt telefonisch contact met u opgenomen over hoe uw klacht kan worden opgelost, en hoe dergelijke gevallen in de toekomst kunnen worden voorkomen. Elite CarCare streeft naar 100% klanttevredenheid en staat daarom open voor alle suggesties.

Bestellingen buiten de Europese Unie

Als u bestelt vanuit een land buiten de EU, dan kan de douane mogelijk nog invoerheffingen en belasting aan u doorberekenen.

Contact onze geweldige collega’s!

Elite CarCare  onderscheidt zich met een spontane en persoonlijke klanten service. Heeft u een vraag over een product dat u overweegt aan te schaffen, een product dat u heeft gekocht, of wilt u gewoon even met één van onze geweldige collega’s spreken? Neem dan contact op per e-mail of telefoon!