Over ons

Welkom

Welkom bij Elitecarcare.nl, waar passie voor auto’s en ondernemerschap elkaar ontmoeten. Wij, Armand en Ronald, zijn niet zomaar de oprichters van deze webshop; we zijn ook autoliefhebbers in hart en nieren. Ons verhaal begon meer dan een decennium geleden, en zoals elk goed verhaal, is het een reis van evolutie, vriendschap en gedeelde dromen.

Toen we Elite Carcare begonnen, was het meer dan een bedrijf; het was een uitbreiding van onze hobby en passie – Armand

De Oorsprong van Ons Avontuur

Meer dan tien jaar geleden, lang voordat Elitecarcare het levenslicht zag, begonnen Armand en Ronald hun ondernemersreis met een heel ander project: een webshop in designmeubelen, genaamd Elitewonen.nl. Deze eerste onderneming startte Armand tijdens zijn studie, samen met zijn vader. Het was een tijd van leren en experimenteren, waarbij Armand zichzelf de kunst van het creëren van webshops eigen maakte en actief op zoek ging naar leveranciers.

Echter, na enige tijd besloot zijn vader zich terug te trekken uit het bedrijf. Het was een kritiek moment, maar toen stapte Ronald, een goede vriend van Armand van de studie, in om de leegte te vullen. Samen zetten ze hun schouders onder Elitewonen.

De livegang van onze eerste webshop Elitewonen.nl werd gevierd met taart!

Ondanks hun inspanningen en groei, kwam er na een aantal jaren een einde aan de webshop in designmeubelen. Maar dit was niet het einde van het bedrijf (Elite Design) of hun ondernemende geest. Het was een leerervaring, een fundament waarop het latere succes van Elitecarcare gebouwd zou worden.

“Elke ervaring, elke uitdaging die we tegenkwamen met Elitewonen, vormde ons en bereidde ons voor op de toekomst. Het was een begin, niet een einde.” – Armand

Elitecarcare.nl, Meer dan Autopoetsproducten

Onze reis begon met designmeubelen, maar onze ware roeping vonden we in onze liefde voor auto’s. Armand, die al jaren auto’s poetste als hobby, ontdekte het plezier van het experimenteren met verschillende merken en producten. Het was een natuurlijke stap om deze passie om te zetten in een zakelijke onderneming. Zijn hele volwassen leven is Ronald ook met auto’s aan de slag geweest. Dankzij deze even grote liefde voor auto’s, werd het idee van Elitecarcare.nl geboren.

 

“Het is niet alleen over de producten die we verkopen; het gaat over het verhaal erachter, de kwaliteit die we brengen, en de gemeenschap die we bouwen.” – Ronald

Wij geloven in authenticiteit en originaliteit. In onze webshop vind je daarom niet de standaard poetsproducten. Wij kiezen bewust voor kwaliteitsproducten van minder bekende, maar uitstekende merken uit de hele wereld. Ons doel is om toegang te bieden tot producten die anders moeilijk bereikbaar zijn, en zo een unieke waarde te creëren voor onze klanten. Ook bieden we merken het platform dat ze verdienen.

 

Auto wassen

Bij Elitecarcare.nl lossen we niet alleen het ‘probleem’ op van het vinden van kwaliteitspoetsproducten, maar we bieden ook een ervaring, een gemeenschap van gelijkgestemde autoliefhebbers. Onze droom? Om een toonaangevende naam te worden in de wereld van autoverzorging, bekend om onze unieke producten, deskundig advies en correcte klantenservice.

Wij dromen van een toekomst waarin Elitecarcare.nl niet alleen een webshop is, maar een symbool van kwaliteit en vertrouwen in de autopoetsindustrie. 

Het begon in het tuinhuis...

Onze reis bij Elitecarcare is een verhaal van bescheiden begin tot een bloeiend bedrijf. Het begon allemaal in het tuinhuisje van Armand, met slechts één rek vol autopoetsproducten. Onze ambities waren groot, maar eerlijk gezegd, hadden we nooit verwacht dat de groei zo snel zou plaatsvinden.

“In het begin was het gewoon een rek in mijn tuinhuisje. We hadden geen idee dat onze passie ons hier zou brengen.” – Armand

Al snel was er geen ruimte meer in de garage van Armand; elk hoekje was gevuld met producten en materialen. Het was duidelijk dat we groter moesten denken. Met de winter op komst, en de behoefte aan meer ruimte nijpend, maakten we de stap naar een tijdelijke ruimte in een bedrijfsgebouw. Het was een spannende tijd, een periode van aanpassing en leren, maar het was een noodzakelijke stap in onze groei.

“Die verhuizing was een keerpunt voor ons. Het was het moment dat we echt begonnen te geloven in de potentie van Elitecarcare.” – Ronald

Een paar maanden later namen we een nog grotere stap: we verhuisden naar een eigen kantoorpand op de eerste verdieping. Deze verhuizing markeerde onze overgang van een kleine operatie naar een serieuze speler in de autopoetsindustrie. Maar we stopten daar niet.

In 2023 zetten we een enorme mijlpaal. We kochten ons eigen pand in Kolham, een plaats waar we niet alleen een ruim magazijn konden vestigen, maar ook eigen kantoorruimte. Dit pand, hoewel nog niet volledig af, is een tastbaar symbool van onze inzet, hard werk en de trouwe steun van onze klanten.

Onze groei bij Elitecarcare weerspiegelt onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid. Het is een reis die nog lang niet is afgelopen, en we kijken ernaar uit om samen met onze klanten en partners verder te groeien.

“Elke keer dat ik ons pand binnenloop, voel ik een mix van trots en dankbaarheid. Het is een herinnering aan waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.” – Armand

Waar staan wij voor?

Goede producten

Wij selecteren en leveren de beste autopoetsproducten en wasproducten uit de hele wereld. Speciaal voor jou.

Verrassende merken

Innovatieve en effectieve producten, maar dan van merken die je niet overal vindt. Daar krijgen wij energie van.

Specialisten voor jou

Onze passie en kennis delen we graag met jou. Zo selecteren we samen de beste oplossing voor jouw probleem.

De Expertise en Toewijding van ons Team

Bij Elitecarcare is onze expertise niet alleen afkomstig van onze passie voor auto’s, maar ook van onze professionele achtergronden. Armand combineert zijn rol bij Elitecarcare met een baan als marketingadviseur, terwijl Ronald zijn kennis als Logistics Manager meeneemt. Deze combinatie van vaardigheden vormt de basis van onze succesvolle bedrijfsvoering.

Armand, met zijn scherpe inzicht in marketing en klantenservice, concentreert zich op de marketing, klantadvies en het beheer van de webshop. Zijn vermogen om klanten op een persoonlijke en deskundige manier te adviseren, is een hoeksteen van onze bedrijfsfilosofie.

“Het geven van advies op maat is niet alleen essentieel; het is iets waar ik echt van geniet. Het helpt ons een band op te bouwen met onze klanten.” – Armand

Ronald, aan de andere kant, neemt de inkoop, voorraadbeheer en administratie voor zijn rekening. Zijn expertise zorgt ervoor dat onze operaties soepel en efficiënt verlopen, essentieel voor onze belofte van snelle levering – bestellingen geplaatst voor 16:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden.

“Efficiëntie in logistiek is cruciaal. We willen dat onze klanten hun producten zo snel mogelijk ontvangen.” – Ronald

 

Samen, met de steun van onze gezinnen, zorgen we ervoor dat elke bestelling nauwkeurig en op tijd de deur uitgaat. Hoewel we niet altijd telefonisch bereikbaar zijn vanwege onze betrokkenheid bij elk aspect van het bedrijf, zetten we ons in om snel op e-mails te reageren en zoveel mogelijk beschikbaar te zijn voor advies. Deze persoonlijke aanpak en toewijding zijn wat Elitecarcare onderscheidt.

Bij Elitecarcare gaat het niet alleen om het verkopen van producten; het gaat om het bieden van een service die onze klanten vertrouwen en waarderen. Onze persoonlijke expertise en betrokkenheid bij elke stap van het proces garanderen dat jouw ervaring met ons niets minder dan uitstekend is.

 

Neem deel aan onze reis

Onze wens? Om jou, onze gewaardeerde klant, het beste te blijven bieden en samen te groeien in deze prachtige reis. Volg onze socials en neem deel aan de reis.