Detailing Kingdom Stellar Invicto SiO2 | Ceramic Paste Wax

(1 klantbeoordeling)

59,00

 • Hoogwaardige glans, hardheid en reflectie
 • Lange standtijd en ultra waterafstotend
 • Handgemaakt

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

 • Hoogwaardige glans, hardheid en reflectie
 • Lange standtijd en ultra waterafstotend
 • Handgemaakt

Detailing Kingdom Stellar Invicto SiO2 is een keramische autowax met ultra waterafstotende en vuilafstotende eigenschappen. Daarnaast krijgt de lak een diepe glans en wetlook.  Door de toegevoegde SiO2 ingrediënten krijg je een zeer effectieve bescherming tegen vuil, water, zout en steenslag.

Sio2 is het bestanddeel dat ook in keramische coatings wordt gebruikt. Deze stof staat bekend om zijn extra goede waterafstotende eigenschappen en prachtige sheeting. Dit zie je ook terug in de Detailing Kingdom Stellar Invicto SiO2 wax. Deze eigenschappen maken de wax stofwerend en vuilafstotend. Dus eenvoudig in onderhoud.

De Sio2 Wax is streeploos en makkelijk aan te brengen en het aanbrengen van meerdere lagen aanbrengen is mogelijk om de standtijd te verlengen. De standtijd is sowieso indrukwekkend. De verwachte standtijd is 6 – 7 maanden!

De waxen van Detailing Kingdom worden allemaal met de hand vervaardigd om tot een perfecte receptuur te komen. De Stellar Invicto wax biedt bescherming tegen weersinvloeden, stof, vuil en het wassen. Daarnaast is de Stellar invicto wax gemaakt van de beste materialen waardoor hij uitermate geschikt is om aan te brengen over een (ceramische) coating zoals Detailing Kingdom SOLID S2. Let op, veel waxen zijn namelijk niet geschikt voor het aanbrengen over een coating.

Met 100g kunnen ongeveer 5-8 applicaties worden gedaan

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

100 g

Hoe te gebruiken?

1 beoordeling voor Detailing Kingdom Stellar Invicto SiO2 | Ceramic Paste Wax

 1. Aljan.vos (geverifieerde eigenaar)

  Echt een super wax makkelijk aan te brengen en makkelijk uit te poetsen
  Super mooie diepe wetlook glans
  lak is voortijd gepolijst met de next cut 1.1 van DK

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.