NeoWaX No5 | Nano- Grafeen Primer – 50ml

79,95

  • Nano-grafeen primer
  • Zeer harde basiscoat
  • Exclusieve NEOWAX CoatingWax technologie

Uitverkocht

Beschrijving

  • Nano- grafeen primer voor alle lakken
  • Zeer harde basiscoat
  • Exclusieve NEOWAX Grafeen technologie

De NeoWax N05 Nano Grafeen Coating primer  is een N05 nano- grafeen primer die geschikt is voor alle soorten lak. De prestaties van Neowax No1 en No2 wax of de No6 coating worden versterkt door de nano-grafeen primerafdichting met een langdurige formule.  Het resultaat is dat er een keiharde ondercoating wordt aangebracht. Dit verbeterd de hardheid en prestaties van de wax of coating aanzienlijk.

De formule beschermt oppervlakken en laat een sterke hydrofobe beschermende laag achter. No5 is speciaal ontwikkeld voor oppervlakken met een lage oppervlakte-energie om een ​​betere hechting aan het oppervlak te bevorderen. Dit geeft niet alleen het oppervlak een extra beschermlaag , maar maakt ook dat waxen zoals No1 en No2 ook uitstekend presteren op alle ondergronden onder extreme omstandigheden. 

Een keramische blanke lak kan bijvoorbeeld moeilijk te coaten zijn met wax en heeft ook meer last van de weersinvloeden. De activerende grafeen primer nr. 5 zorgt voor een langere hechting en beschermt de lak als geen ander tegen de elementen.  

Primer als basiscoat

Primer No.5 kan worden gebruikt om de hechting van de wax te perfectioneren. We raden aan om de primer te gebruiken voordat u № 2 de eerste keer gebruikt. Na het primen kan de wax zonder primer worden aanbracht in het vervolg. De primer wordt dun aangebracht in de een dambordpatroon.

De technologie is nieuw en exclusief van NEOWAX. We hebben deze nieuwe innovatie gecreëerd, die tweetraps SiO-coatings in de schaduw zet op het gebied van prestaties. In combinatie met nr. 2, die in onze tests al onverslaanbaar is als een wax alleen, wordt bereikt door de combinatie van nr. 5 en nr. 2 een hoger beschermingsniveau. #BeyonOldLimitsDoe het primen paneel voor paneel.

10 ml is meestal voldoende voor een voertuig uit de middenklasse.

 

De No5 is onder ancere compatibel als basislaag voor No1 hybride wax, No2 ceramic wax en No6 fiber coating

Extra informatie

Merk

Neowax

Inhoud

50 ml

Hoe te gebruiken?

Oppervlakken grondig reinigen en ontvetten met NEOWAX ZERO. Paneel voor paneel bewerken, NEOWAX №5 primer dun aanbrengen, gelijkmatig verdelen en uitpoetsen. Poets de primer snel weg – het product droogt snel.

  • Na een droogtijd van minimaal 3 uur is het bestand tegen reinigingsmiddelen en water
  • Na ca. 1-2 dagen is het bestand tegen reinigingsmiddelen op alcoholbasis. Na ca. 1 week uitharding is er stabiliteit tegen alkalische reinigingsmiddelen
  • Volledige prestaties worden volledig bereikt na de 1e wasbeurt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NeoWaX No5 | Nano- Grafeen Primer – 50ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…