Aanbieding!

Elite Detailer Band en Velg Pakket | Alles voor perfecte wielen

79,00

  • Zeer complete set
  • Alles voor band en velg
  • De beste producten

Handig om mee te bestellen:

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Zeer complete set
  • Alles voor band en velg
  • De beste producten

Het Elite Detailer band en velg pakket bevat alles voor de perfecte reiniging en onderhoud van jouw velgen en banden. Het afwerken van de wielen is de kers op de taart na een wasbeurt. Echter kan dit soms een vervelend klusje zijn. Helemaal zonder de juiste producten. Daarom is deze bundel samen gesteld. Met de perfecte producten om de verzorging en reiniging van jouw velgen en banden zo makkelijk mogelijk te maken.

In de bundel zit:

Stap 1: Reinig de banden en velgen met de Red Shock Rim en Tire cleaner

Elite Detailer Red Shock rim is een product dat is ontwikkeld om alle soorten vuil te verwijderen van de velgen. Gebruik de Detailing brish voor het inwerken. De formule kleurt rood als de ijzerdeeltjes van het remstof los zijn geweekt en ook stof en zand worden meegenomen. Spuit de velgen grondig af. De Tire Cleaner kan vervolgens worden gebruikt om de banden schoon te borstelen met een harde borstel detailing brush.

Eventuele teervlekken of residu van lijm (bijvoorbeeld van plaklood) kan worden verwijderd met de Elite Detailer Tar en Glue.

Stap 2: Bescherm je velgen met Rim wax

Gebruik vervolgens de Elite Detailer Rim wax om de velgen te beschermen tegen alle weersomstandigheden en maak het schoonmaken voor de volgende keer nog makkelijker. Breng de rim wax aan met de Handy applicator en laat het even drogen. Neem daarna de rim wax af met een microvezeldoek.

Stap 3: De finishing touch met Creme Tire Dressing

Tot slot kun je de banden met de Elite Detailer Creme Tire Dressing op de Work Stuff Clean hands perfect zwart maken. Zo mogen je wielen weer gezien worden!

Extra informatie

Merk

Elite Detailer

EAN nummer

7424917110110

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elite Detailer Band en Velg Pakket | Alles voor perfecte wielen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.