NeoWax No6 | Adaptive Fiber Coating – 50 ml

99,95

  • Langdurige bescherming
  • Showroom glans als een carnauba wax
  • Adaptieve vezeltechnologie

Uitverkocht

Beschrijving

  • Langdurige bescherming
  • Showroom glans als een carnauba wax
  • Adaptieve vezeltechnologie

NeoWax No6 coating is een werkelijk unieke coating op de markt. De hightech coating zorgt voor een zeer elastische en transparante laag die de lak langdurig beschermt. Deze lak coating is speciaal door zijn uitmuntende weerstand tegen chemicaliën variërend van pH 2-13,7 en het feit dat het ook bestendig is tegen hoge temperaturen. Wil je je velgen coating of misschien zelfs delen in de motorruimte? Dan is deze coating ideaal.  Een geïntegreerd UV-filter beschermt tegen intens zonlicht en hoge temperaturen, dus ook voor het verzegelen van koplampen kan deze coating dienst doen.

Een coating met een carnauba glans

Een groot pluspunt van de coating is de afwerking die het achter laat. Eén van de argumenten om voor een natuurlijke wax te kiezen is de diepe glans die een wax produceert. No6 van Neowax heeft als bonus dat het een glanzende showroom-look produceert. De lak krijgt een verhoogd kleurcontrast en een hogere kleurdynamiek.

Daarnaast zal de lak super glad aanvoelen. Deze eigenschap geeft de coating zelfreinigende en watwerqadfstotende eigenschap met een super pareleffect / beading. De coating kan net zo goed ook gebruikt worden op kunststof en rubber

Standtijd van de coating

De levensduur van de Neowax Coating No6 varieert zoals bij elke andere coating uiteraard naar aanleiding van het onderhoud en de voorbereiding. We raden aan om na het aanbrengen van de de coating je lak te reinigen met een handwas met 2 emmers in combinatie met een pH-neutrale shampoo. Het extra gebruik van detailing sprays en andere bescherming vermindert de vorming van krassen en garandeert een lange levensduur. Onder deze ideale omstandigheden kunt u een levensduur tot 48 maanden bereiken met de Neowax No6! De onderhoudscyclus is 24 maanden.

Neowax gaat verder dan conventionele coatings

Het idee begon eigenlijk door de wens om een duurzame coating te ontwikkelen die ook een echte wetlook gaf. Het resultaat is een mulit-porpose coating voor lak, (aluminium) velgen, glanzende folie en poedergecoate oppervlakken

✔ Extreem bestand tegen chemicaliën
✔ Wet look, glans van een natuurlijke wax
✔ Zijdeachtige soepele textuur
✔ Bestand tegen hoge temperaturen
✔ Eenvoudige verwerking
✔ Mogelijkheid om af te toppen of te lagen
✔ Ontwikkeld en getest samen met professionele detailers uit Engeland en Duitsland

Het is geen klassieke ceramische coating, maar een vezelcoating!

Dit is direct een heel duidelijk punt. Een ceramische coating zorgt voor een harde beschermlaag, maar biedt geen aanvullende eigenschappen. De Neowax no6 is gebaseerd op vezeltechnologie en is dus een vezelcoating!
Deze professionele coating met hoge duurzaamheid, elimineert de zwakke punten van klassieke keramische coatings. Het biedt o.a. een buffer tegen alkalische reinigingsmiddelen met hoge pH-waarde.

Met de Neowax Zero onvetter en de Neowax Coating blocks ben je kaar voor gebruik.

* De inhoud van 50 ml is voldoende om vijf lagen op een middenklasse auto aan te brengen (1 laag verbruikt ongeveer 7-9 ml per middelgrote auto)

Extra informatie

Merk

Neowax

Inhoud

50 ml

Hoe te gebruiken?

Applicatie

✓ Grondige voorbereiding inclusief ontvetten is absoluut noodzakelijk (gebruik residu-vrije voorreiniger, bijv.NEOWAX Zero)

✓ Gelijkmatig aanbrengen met een schone microvezeldoek, polijstvrij verwijderen – let op geschikt licht, gebruik controlelicht

✓ Houd rekening met de droog- en uithardingstijden (afhankelijk van de temperatuur – verplaats het voertuig niet gedurende ten minste 24 uur na het coaten, was het niet gedurende 7 dagen)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NeoWax No6 | Adaptive Fiber Coating – 50 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.