Koch Chemie PPS | Panel Preparation Spray – 500 ml

15,95

  • Controleer je lak voor de beschermlaag
  • Ontvet en reinig de lak
  • Gebruiksklaar product

Op voorraad

Beschrijving

  • Controleer je lak voor de beschermlaag
  • Ontvet en reinig de lak
  • Gebruiksklaar product

Koch Chemie PPS Panel Preparation Spray is een kant en klare controlespray voor het prepareren van de lak. Het verwijdert alle oliën, wax en poetsmiddelresten zodat de lak geinspecteerd kan worden op swirls, hologrammen en krasjes. De formule van Koch Chemie is op basis van alcohol en is vrij van gehalogeneerde koolwaterstoffen. Hierdoor is het een perfecte voorbereiding op alle soorten waxen, sealants en coatings.

Een must voordat je een beschermlaag aanbrengt

Voordat je een beschermlaag (zoals de Koch Chemie 1K nano of Cermamic Alround C0.01) aan gaat brengen moet je er zeker van zijn dat het oppervlak vrij is van vetten, oliën of polijstmiddelen zodat de hechting optimaal zal zijn. Als dit niet het geval is zal de standtijd en beschermfactor sterk afnemen. Daarom raden wij aan om een lakontvetter te gebruiken. De Koch Chemie PSS Panel Preparation Spray is daarvoor een uitstekende keuze.

 Kant en klaar. Spray & whipe

De speciale ingrediënten in de Panel preparation spray van Koch Chemie zijn goed te gebruiken op verschillende materialen zoals lak, plastic en metalen. Het product is klaar voor gebruiken en hoeft niet verder verdunt te worden. Het kan niet makkelijker! Spray de PPS op een schone doen of rechtstreeks op de lak en reinig het grondig. Neem het residu daarna af met een schone microvezeldoek voor een streeploos en helder resultaat.

Extra informatie

Merk

Koch Chemie

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

  1. Spray Panel Preparation Spray op het oppervlak.
  2. Vervolgens afnemen met een schone en droge microvezeldoek.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koch Chemie PPS | Panel Preparation Spray – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.