AutoGlanz Bubblicious Shampoo | Shampoo met Carnauba – 500 ml

11,95

  • Geavanceerde oppervlakte-actieve stoffen
  • pH neutrale reinigingsmiddelen
  • Natuurlijke carnauba wax

Op voorraad

Beschrijving

  • Geavanceerde oppervlakte-actieve stoffen
  • pH neutrale reinigingsmiddelen
  • Natuurlijke carnauba wax

AutoGlanz Bubblicious Shampoo heeft carnauba wax als extra toevoeging. Hierdoor is het een geweldige shampoo maakt voor de standaard wasbeurten. De Bubblicious voegt namelijk extra bescherming toe aan de aanwezige sealant of wax en tast deze bestaande laag niet aan. De carnauba zorgt op zichzelf ook voor extra glans. Dus ook als een periodieke shampoo is hij perfect te gebruiken. Na de wasbeurt zie je een mooie diepe glans op de lak. Zelfs zonder verdere behandeling.

AutoGlanz is ervan overtuigd een juiste wasbeurt de basis is voor een showwaardige afwerking, daarom is een autoshampoo met wax ontstaan, Bubblicious. Met geavanceerde bevochtigingsmiddelen, pH-neutrale oppervlakteactieve stoffen en natuurlijke carnaubawassen is het een autoshampoo voor de tas van elke detailer. Bubblicious Car Shampoo is alles wat u van een premium autoshampoo verwacht. Het geeft een fijn schuim en een glad verwerkingsoppervlak waardoor alle bestaande LSP / wax of coating behouden blijft, terwijl een nieuwe waxlaag op het oppervlak wordt aangebracht om het lakwerk van uw voertuig te beschermen.

AutoGlanz Bubblicious Shampoo geeft dus niet alleen een briljante reinigingskracht, maar ook een toevoeging van wax. Bubblicious Car Shampoo kan aangelengd worden tot wel 250:1. Enkele dopjes shampoo per emmer is dus genoeg voor een perfect en veilig resultaat.

 

* Voor een optimaal resultaat is deze wax uitstekend te combineren met Autoglanz Quick Detailer Smooth Velvet en AutoGlanz Aura wax. De actieve ingrediënten van deze producten hand in hand. Ze bevatten dezelfde geur en kleur en zijn een perfecte aanvulling op elkaar.

 

Extra informatie

Merk

AutoGlanz

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Gebruik een geschikte voorwasmethode om losse vervuiling te verwijderen, we raden AutoGlanz Piste sneeuwschuim + Bug Off citrusinsect en teerverwijderaar aan als aanvulling op het de Bubblicious

1. Vul een wasemmer met schoon warm water.

2. Breng 30-50 ml Bubblicious rechtstreeks aan op een schone washandschoen en meng voorzichtig in de emmer.

3. Was het voertuig voorzichtig van boven naar beneden en zorg ervoor dat u de washandschoen regelmatig afspoelt volgens de methode met twee emmers.

4.  Spoel grondig na met schoon water

 

Meer weten over het krasvrij wassen van de auto? Lees onze how-to

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AutoGlanz Bubblicious Shampoo | Shampoo met Carnauba – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *