Koch Chemie Ceramic Allround C0.01 | Ceramic Coating – 75 ml

149,00

 • Glad, hydrofoob oppervlak met lotuseffect
 • Bescherming tegen chemicaliën in pH-bereik 5 tot 12
 • 18-24 maanden bescherming

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

 • Glad, hydrofoob oppervlak met lotuseffect
 • Bescherming tegen chemicaliën in pH-bereik 5 tot 12
 • 18-24 maanden bescherming

Koch Chemie Ceramic Allround C0.01 is een ceramische coating die een beschermend vest biedt voor oppervlakken. We noemen hem ook wel de paint bodyguard. Het doel van Koch Chemie met zijn ceramic coating was om een beschermende coating te creëren die het oppervlak optimaal beschermt tegen omgevingsinvloeden. Ceramic Allround C0.01 is precies dat. Een keramische coating die zelfs na het gebruik van zure of alkalische reinigingsmiddelen nog steeds een optimale, stabiele glans biedt. De hydrofobe en makkelijk te reinigen eigenschappen zorgen ervoor dat vuil minder snel hecht en het water er van af loopt.

De Ceramic Allround C0.01 van Koch Chemie beschermt o.a. tegen:

 • Zuren (PH 5-12)
 • Alkalische reinigingsmiddelen
 • UV straling
 • Strooizout
 • Vogelpoep
 • (Vlieg)roest
 • Etc.

De Chemie achter de Coating

Onbehandelde lak heeft geen glad oppervlak. Dit veroorzaakt diffuse lichtreflecties, water loopt er niet makkelijk af en vuil hecht beter. Diepe krasse, oneffenheden en hologrammen kunnen worden verwijderd door het te polijsten. Nu heb je een homogene basis waardoor de lichtreflectie optimaal is. Wanneer vervolgens een behandeling met de Ceramic Allround C0.01 ondergaat wordt een dunne keramische laag op het oppervlak gevormd. De formule reageert tijdens het aanbrengen met de luchtvochtigheid en kristalliseert waardoor een moleculaire matrixstructuur ontstaat. Na het drogen van de coating wordt een stabiele, veerkrachtige en harde hechting met de lak gemaakt.

De Ceramic Allround C0.01 set (505001) bevat

505075 Ceramic Allround C0.01 (75ml)
999621 Applicatorblok (1 stuk)
999620 Applicatordoek microvezel 10 × 10 cm (5 stuks)
999619 Speciaal microvezeldoek grijs 40 × 40 cm (1 stuk)
9998049 Certificaat voor keramische coating ( 5 stuks)
9998050 Deursticker voor keramische coating (5 stuks)

Waarom 75 ml?

De glazen fles met 100 ml vulvolume is alleen gevuld tot 75 ml voor veilige opslag van het product. De overige 25 ml biedt voldoende ruimte (gasvolume) om de drukopbouw in de fles te bufferen. Zo blijft de container strak en lekt het keramische afdichtmiddel niet. Desalniettemin wordt sterk aanbevolen om de Ceramic Allround C0.01 flessen alleen rechtopstaand te bewaren.

* LET OP: De C0.01 is bedoeld voor professioneel gebruik

Extra informatie

Merk

Koch Chemie

Inhoud

75 ml

EAN nummer

4260818868803

Hoe te gebruiken?

Aanbeveling voor gebruik

 1. Reinig het voertuig grondig met een alkalische reiniger en verwijder grof vuil.
 2. Afhankelijk van de staat de lak mechanisch behandelen met Heavy Cut H9.01 of Fine Cut F6.01 compound en Micro Cut M3.02 voor het verwijderen van hologrammen.
 3. Wrijf alle oppervlakken af ​​met een schone, microvezeldoek gedrenkt in een ontvetter met een kleine hoeveelheid druk en veeg met een andere nieuwe microvezeldoek met uw andere hand na voor het drogen.
 4. Plaats de applicatiedoek over het applicatorblok voor applicatie. Bevochtig het gehele oppervlak van de applicatiedoek met Ceramic Allround C0.01 en verdeel het snel over de lak. Na het aanbrengen van twee kruislagen (twee stroken in de lengte en twee stroken kruiselings), het product 1-2 minuten laten uitdampen en daarna onmiddellijk uitwrijven met de bijgeleverde microvezeldoek. Verwijder eerst het overtollige product en poets daarna met de schone doekzijde in cirkelvormige bewegingen zonder druk van buiten naar binnen.

Video

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koch Chemie Ceramic Allround C0.01 | Ceramic Coating – 75 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.