AutoGlanz Ceará | Carnauba ShowWax – 150 ml

34,95

  • Vaste showwax
  • Zuinig in gebruik
  • Mooie beading met lange standtijd

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

WORK STUFF Handy Wax applicator
WORK STUFF Handy | Wax applicator - Altijd grip! 5,00

Beschrijving

  • Vaste showwax
  • Zuinig in gebruik
  • Mooie beading met lange standtijd

Autoglanz Ceará is een natuurlijke showwax met een indrukwekkende glans, maar ook met een, voor een showwax, lange standtijd . In de was zit o.a. 28% carnauba was, gemengd met exotische waxen en oliën. Ceará is een zeer makkelijk te verwerken wax, welke diepte en glans aanbrengt op de lak.

Een wax als Ceará geeft de wetenschap dat het een diepe glans aanbrengt aan de lak en deze direct beschermt. Heerlijk!

Carnauba is een wax afkomstig van de bladeren van de palm Copernicia Prunifera, een palm die alleen groeit in de noordoostelijke staten Piaue, Ceará en Rio Grand Do Norte in Brazilië. De carnauba staat bekend als de koningin van de showwaxen en komt in haar pure staat meestal in de vorm van bruin-gele vlokken. De wax wordt verkregen uit de bladeren van de palm, deze bladeren worden verzameld, te drogen gelegd en los geklopt zodat de wax loslaat van de palm. Vervolgens worden de vlokken verfijnt en gebleekt.

De Ceará wax vernoemd is naar de regio waar haar hoofdbestanddeel wordt gemaakt. De Ceará is één van de lange lijst waxen die er nog staan aan te komen. Allemaal het gevolg van maanden ontwikkeling en wordt handgemaakt in het Autoglanz lab.

* Voor een optimaal resultaat is deze wax uitstekend te combineren met Autoglanz Quick Detailer Smooth Velvet en AutoGlanz Bubblicious Shampoo. De actieve ingrediënten van deze producten hand in hand. Ze bevatten dezelfde geur en kleur en zijn een perfecte aanvulling op elkaar.

 

Extra informatie

Merk

AutoGlanz

Inhoud

150 ml

Hoe te gebruiken?

Zorg ervoor dat de lak schoon, droog en vrij van vuil is. Desgewenst kan een reiniger of een fijne polish worden gebruikt vóór het aanbrengen.

Breng de Aura wax spaarzaam aan met een applicator pad om een ​​gelijkmatige laag te vormen. Laat vervolgens de wax 10 minuten curen (uitharden). Neem het overvloed vervolgens af met een schone microvezeldoek en zorgt dat je de doek regelmatig omdraait.

Laat de laag minimaal 3 uur rusten voordat je een volgende laag aanbrengt.

Wil je meer weten over het aanbrengen van een wax? Lees onze how-to

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AutoGlanz Ceará | Carnauba ShowWax – 150 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *