Geplaatst op Geef een reactie

Het verhaal achter het merk: Migliore

5/5

Migliore levert sinds 2008 autoverzorgingsproducten van wereldklasse, gemaakt in de Verenigde Staten. Don Havourd heeft Migliore opgericht als een getalenteerde autodetailer. Don wilde aanvankelijk een carnaubawax van topkwaliteit maken, voor persoonlijk gebruik, die het beste op de markt zou presteren. Na diverse experimenten en rigoureuze testen werd Migliore’s Original Carnauba Wax geboren. Na voltooiing van een volledige detail van zijn auto ging Don de applicatie en het resultaat via verschillende kanalen delen, waaronder detailingsfora. Tijdens het posten van de volgende reeks ervaringen begon Don zijn nieuwe creatie te vermelden, die de belangrijkste toplaag van bescherming en glans was. De resultaten spraken voor zich; leden van de detailing community waren verbaasd over het resultaat en boden zelfs aan om het product te kopen om het zelf te proberen. Vanaf daar begon het sneeuwbaleffect. Migliore heeft nu distributie in 14 landen wereldwijd en produceert 22 unieke producten.

Het blijft een prachtig verhaal! The American Dream zouden ze het daar noemen. Het Italiaanse tintje aan de producten komt vanuit de familieachtergrond van Don. Zijn opa is Italiaans en hij wilde zijn afkomst eren met deze merknaam.

Luxueuze producten van de hoogste kwaliteit

Dat gezegd hebbende, Migliore is een bedrijf dat is gebaseerd op kwaliteit, niet op kwantiteit. Elk Migliore-product wordt met de hand gemixt, gegoten en gecontroleerd op kwaliteit. Migliore streeft naar perfectie. Als bedrijf hebben ze niet de intentie om een ​​groot, in massa verspreid, verwaterd autoverzorgingsmerk te worden. Migliore geeft de voorkeur aan een hechte cirkel van distributeurs met uitgebreide kennis en ervaring op detailniveau op concoursniveau. Deze waarden stellen hun in staat om op één niveau met onze distributeurs en klanten te communiceren. Vandaar ook dat wij als Elite Carcare trots zijn om tot de hechte cirkel te behoren.

Migliore Competizione wax

Waarom kiest Elite Carcare voor Migliore?

Sommigen zullen weten dat Migliore al eerder actief is geweest op de Nederlandse markt. Jaren geleden is deze samenwerking met een Nederlandse partij gestopt, tot grote teleurstelling van een groep liefhebbers die fan zijn geworden van de producten. Waaronder wij. De producten bieden namelijk iets wat je niet terug ziet in andere producten, namelijk een echt gevoel van passie bij de producten en het aanbrengen ervan.

We geven toe dat je moet oefenen om de hogere segment waxen van Migliore tot in perfectie te gebruiken, maar dat is juist het leuke ervan. Je ziet en voelt gewoon dat er een kwaliteitswax op de lak zit. De resultaten van de producten zijn namelijk ongeëvenaard en geschikt voor concours voertuigen. Om bekend te worden met het merk heeft Migliore ook enkele instapmodellen qua wax, namelijk de Originale en Frutta.

Uiteindelijk kom je tot de ontdekking dat Migliore een uniek merk op de markt is, dat echt een platform verdient in Nederland. En dat platform willen wij wij bieden, want wij zijn fan van deze productlijn!

Voor professionals;  Migliore Certified Dealer Program

Naast de lijn die we voeren in de webwinkel, biedt EliteCacare ook een Migliore Certified Detailer-programma. Ons certificeringsprogramma geeft toegang tot onze Ultimo Coating en Prezidenziale wax.  De Ultimo coating geeft een garantie, inclusief certificaat, van 3 jaar voor alle weersomstandigheden. Zoals gezegdis Migliore gericht op het leveren van onberispelijke producten voor diegenen die op zoek zijn naar perfectie. Zij geven er de voorkeur aan om onze producten via een hechte groep van detailers en distributeurs aan te bieden in plaats van een massaal verkocht, verwaterd autoverzorgingsmerk te worden. Dus ook in het dealer programma.

Migliore en Elite Carcare zijn er trots op om met alleen de beste detailers over de hele wereld te werken. Hieronder vindt u de basisvereisten waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor ons certificeringsprogramma:

Minimale vereisten:

  • Minimaal twee jaar professionele auto detailing servaring.
  • Een detailing studio voor een goede uitharding van onze Ultimo Coating
  • Proefperiode van 6 maanden om uw gebruik van Migliore-producten te evalueren.

Bent u geïntersseerd om Certified Detailer te worden van de Migliore producten, dan kunt u contact met ons opnemen. We kijk er naar uit van u te horen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.