Migliore Endurance | Coating & Wax Onderhoudspray – 473 ml

24,99

  • Zorgt voor het beste onderhoud van de wax of coating
  • Verleng de standtijd
  • Natuurlijke oliën zorgen voor extra gloss

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

  • Zorgt voor het beste onderhoud van de wax of coating
  • Verleng de standtijd
  • Natuurlijke oliën zorgen voor extra gloss

Migliore Endurance Spray is de ultieme Quick Detailer uit de stal van Migliore. Migliore Endurance Quick Detailer is voorzien van natuurlijke oliën om autolak echt te laten knallen! Gebruik deze onderhoudspray op na iedere wasbeurt om uw bestaande Migliore wax of coating nieuw leven in te blazen en de glans te verbeteren.

Migliore Endurance Quick Detailer is vakkundig samengesteld om je auto binnen enkele minuten veilig te reinigen en te laten stralen.

Migliore Endurance Quick Detailer kan op verschillende manieren worden gebruikt.

De eerst methode is ook de meest gebruikte methode. Breng het na het wassen aan om watervlekken te verwijderen en de was te vernieuwen. Pas Migliore Endurance Quick Detailer toe voor het veilig verwijderen van ongewenste vervuiling. Het verwijdert vingerafdrukken, vogelpoep, vlekken, stof en licht vuil. De natuurlijke oliën zorgen voor een goede smering om de verf te beschermen.

Bovendien kan Migliore Endurance Quick Detailer worden gebruikt als smeermiddel voor het kleien. Benevel de lak ruim voordat je er met klei over wrijft om de lak tegen losgemaakt vuil te beschermen. Verfris de glans van je auto met de natuurlijke oliën in Migliore Endurance Quick Detailer.

Supercharged Quick Detailer

Endurance Spray is een supercharged Quick Detailer. Endurance Spray is meer dan je gemiddelde quick detailer omdat het natuurlijke oliën bevat om je lak echt te boosten na gebruik.

Je coating of waxlaag heeft flink wat te verduren. Helemaal als je auto veelvuldig wordt gebruikt. Om de wax of coating een welverdiende boost en onderhoudslaag te geven, kun je Endurance tussen de waxbeurten door gebruiken. De beading en sheeting van de wax of coating komt weer tot leven en de lak krijgt extra diepte.

Extra informatie

Merk

Migliore

Inhoud

473 ml

Video handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Migliore Endurance | Coating & Wax Onderhoudspray – 473 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.