Migliore Competizione | Luxe Concours wax

275,00

  • 50% carnauba aangevuld met exotische oliën
  • Wax van het hoogste segment
  • Diepst mogelijke reflectie

Beschikbaar via nabestelling

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • 50% carnauba aangevuld met exotische oliën
  • Wax van het hoogste segment
  • Diepst mogelijke reflectie

Migliore Competizione is het vlaggenschip van de Migliore luxe waxen. Competizione is een zogenoemde concourswax, geschikt voor auto’s die een showwaardig resultaat willen op hun lak. Bij een concourswax is het doel om een uitzonderlijke glans en diepte te creëren. Competizione bevat bijna 50% carnaubawas per pot, evenals vele exotische natuurlijke oliën.

Na talloze tests in eigen huis en van professionele detailers wereldwijd heeft Competizione onze hoge standaarden voor een echte luxe wax overtroffen. Competizione laat je lak achter met een ongelooflijk diepe reflectie die 2-3 maanden duurt.

Een ervaring van aanbrengen tot eindresultaat

Bij het ontvangen van de Competizione wax begint de ervaring al. Deze premium wax wordt geleverd in een gouden opbergtas met kwastjes.  Wanneer het zakje geopend wordt ontdek je een prachtig vormgegeven gouden container met de wax erin. Het openen van de wax zorgt er voor dat een overheerlijke sinaasappelgeur wordt vrijgelaten.

De wax is gemaakt van premium ingrediënten die samen een harde wax vormen. Deze kan met een applicator pas worden aangebracht, maar je kunt er ook voor kiezen om hem met je blote handen aan te brengen voor een optimale ervaring. Ook is machinaal aanbreng een optie.  Laat de wax in je handen opwarmen voordat je hem op de lak aanbrengt. Bij het gebruik van een pad kun je doormiddel van een ronddraaiende beweging zorgen voor warmte. Het is essentieel dat je vervolgens de wax dun aanbrengt, waarna je de een lichte nevel over de lak ziet verschijnen.

Migliore waxen zullen niet wit uitslaan zoals andere waxen doen. Een swipe test heeft ook geen nut door de exotische oliën in de wax. Na het afnemen van de wax zal een reflectie en diepe glans tevoorschijn komen die zijn gelijke niet kent.

Ook de beading en sheeting die de wax achter laat zal de wauw-factor van de wax versterken.  Ben je op zoek naar een luxe premiumwax? Laat je dan overtuigen door Migliore Competizione.

Tips

Let op. Competizione is géén beginnerswax. Hieronder nogmaals enkele tips:

  • De wax zal niet wit worden en een swipetest zal geen duidelijkheid geven over de cure-tijd. Volg de instructies voor een optimaal resultaat.
  • Voor het afnemen is het belangrijk om meerdere schone microvezeldoeken per paneel te gebruiken. Een Quick detailer kan helpen bij het afnemen van de wax.
  • Het is essentieel om de wax dun aan te brengen op een gepolijste wax zonder glaze. Dit zal het proces vergemakkelijken en het resultaat verbeteren.
  • Het aanbrengen van meerdere lagen is mogelijk en aanbevolen

Video handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Migliore Competizione | Luxe Concours wax” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Andere suggesties…