Migliore Strata Ceramic Coating | High Gloss SiO2 Coating

99,99

  • Harde keramische beschermlaag
  • 12 + maanden bescherming
  • Extra glans en makkelijk aanbrengen

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

  • Harde keramische beschermlaag
  • 12 + maanden bescherming
  • Extra glans en makkelijk aanbrengen

Migliore Strata Ceramic Coating is een hoogglans SiO2 keramische coating & auto lakverzegeling. Deze coating biedt een extreem glanzende, gemakkelijk aan te brengen coating voor een onderhoudsarme autolak. Migliore Strata is ontwikkeld om het lakwerk te beschermen tegen schadelijke verontreinigingen zoals zout, vogelpoep en ander vuil. Ook is de UV beschermlaag uit de formule erg effectief in het beschermen van de lak en het pigment in de lak tegen de zon en de bijbehorende UV straling.

De keramische deeltjes van Strata bieden uv-bestendigheid en oplossing tegen watervlekken. Het volledige wasproces kan zorgen voor swirls en andere lakdefecten. Met een ceramische coating zoals Strata heb je een harde laag die bescherming bied tegen deze krassen.

12 + maanden bescherming

De Migliore Strata Coating biedt duurzame bescherming tegen regen, zon, zout, vogelpoep en puin. Migliore is ontwikkeld in de VS. Don Havourd, de man achter Migliore Luxury Car Care, wilde een coating ontwerpen die gebruikers van alle niveaus met succes konden toepassen. Zijn missie was succesvol; Strata Ceramic Paint Coating is een van de meest gebruiksvriendelijke lakcoatings op de markt.

Ervaren detailers in de autoverzorging en ook beginners kunnen de Strata Coating eenvoudig aanbrengen en onderhouden. Het meeste vuil hecht dankzij de coating niet waardoor de auto minder vaak gewassen hoeft te worden. Migliore Strata vormt een extreem harde beschermlaag die eenvoudige reiniging mogelijk maakt met minder risico op beschadiging en krassen. Net als andere autoverzorgingsproducten die de naam Migliore dragen, creëert de Strata Coating een glans die een showauto waardig is.

Om de 12 + maanden bescherming te creëren is het  belangrijk om het lakwerk op een juiste manier voor te bereiden. Bekijk hiervoor de instructievideo onder het bijbehorende tabblad. Meer informatie over de voordelen van een coating vind je onder ander in onze blog.

Essentieel in de voorbereiding op een coating is dat de lak schoon en ontvet is. Hierdoor zal de hechting optimaal zijn.

Extra informatie

Merk

Migliore

Video handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Migliore Strata Ceramic Coating | High Gloss SiO2 Coating” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.