Migliore Forte | Revolutionaire Grafeen Coating

275,00

  • Unieke 9H-harde beschermlaag
  • 3 jaar bescherming
  • Door iedereen en overal aan te brengen

Beschikbaar via nabestelling

Beschrijving

  • Unieke 9H-harde beschermlaag
  • 3 jaar bescherming
  • Door iedereen en overal aan te brengen

Migliore Forte Grafeen Coating is een unieke grafeencoating die gebruik maakt van geavanceerde technologie voor ongelooflijke diepte en duurzaamheid. De Migliore Forte Coating is zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een verlengde egalisatietijd van 5 minuten en hardt volledig uit in 2 uur. Hierdoor is hij vrijwel overal aan te brengen, ook zonder ervaring.

Je zult de het aanbrengen van deze coating een genot vinden om mee te werken. De grafeen coating  biedt meer dan 3 jaar bescherming. Grafeen is een materiaal dat 100 keer harder is dan staal. Dat merk je ook in deze coating. De 9H-hardheid en een watercontacthoek van 118° om vuil snel af te stoten maakt dit één van de beste coatings op de markt.

Wat is een grafeencoating en waarom zou je deze gebruiken?

 

Grafeen is het sterkste materiaal ter wereld, 100 keer sterker dan het sterkste staal. Grafeen is een op koolstof gebaseerde allotroop die één atoom dik is. De allotroop is gerangschikt in een honingraatstructuur die, hoewel hij extreem sterk is, flexibel blijft en dit doet door het dunste materiaal te zijn dat momenteel op de markt verkrijgbaar is. Grafeen vermindert de warmte van het oppervlak van je lak. Hierdoor en door de hoge watercontacthoek zal het oppervlak niet onderhevig zijn aan watervlekken.

Een keramische coating v.s een grafeen coating

Veel mensen  vinden dat bij keramische coatings vlekken kunnen optreden in direct zonlicht. Dit komt doordat keramiek warmte vasthoudt, terwijl grafeen dit vermindert. Door de honingraatstructuur met een strakke moleculaire samenstelling en weinig weerstand zijn de antistatische eigenschappen hoog. De coating stoot stof en vuil af en verkleint de kans op vlekken en vervuiling. Omdat grafeen een stabiele verbinding is, is het zeer eenvoudig aan te brengen. De coating brengt zich gemakkelijk aan met weinig weerstand tegen de applicatorpad. Door een egalisatietijd van maximaal vijf minuten kan de coating sneller verspreid worden en de afstand efficiënter overbruggen. Ten slotte hardt de coating in korte tijd uit in een tijdsbestek van 2 uur. Met grafeen (waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het het sterkste, dunste materiaal ter wereld is) heb je een coating die je jarenlange bescherming biedt en zal Forte Coating de investering waard zijn.

Bestel nu

Van deze coating is momenteel nog een gelimiteerde productie en komt slechts een beperkt deel naar Europa. Om de coating te bemachtigen kun je hem nu bestellen voor een speciale prijs. Bestel hem snel om zeker te zijn van een exemplaar van deze unieke coating!

Video handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Migliore Forte | Revolutionaire Grafeen Coating” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.