Geplaatst op Geef een reactie

Het verhaal achter het merk: AutoGlanz

AutoGlanz is oorspronkelijk opgericht in 2013 met als doel om de beste reingings- en detailing producten op de markt te ontwikkelen zonder de onnodig hoge kosten. Zoals vele populaire poetsmerken, komt ook AutoGlanz uit het Verenigd Koninkrijk. Namelijk uit Mid Wales.

AutoGlanz biedt iets extra’s

In de bijna 2 decennia sinds de oprichting is het merk en het bedrijf snel gegroeid. Niet alleen in omvang, maar ook in assortiment. Met de nieuwe ceramische coatings, de spray-on sealants en de unieke waxen zijn er al veel nieuwe, slimme producten bij gekomen. Maar ook de alom bekende producten zoals de shampoo, foam en interieurreiniger van AutoGlanz blijven door ontwikkelen. 
Hierdoor zijn de producten van zeer hoge kwaliteit. Dit zie je gelukkig niet terug in de prijs.

De medewerkers binnen het bedrijf hebben veel kennis op gebied van autoverzorgingsproducten en dit delen ze graag. Hun voorliefde voor detailing helpt ze streven naar een hoger niveau met betrekking tot de kwaliteit en eigenschappen van de producten. De producten worden met de hand ontwikkeld, getest en geproduceerd. Met veel passie.

Waarom kiest Elite Carcare voor AutoGlanz?

AutoGlanz BloodTonic

In een markt waar heel veel verschillende merken geleverd worden is het lastig kiezen. De makkelijke manier zou zijn om te kiezen voor de gevestigde orde. Maar de makkelijkste manier hoeft niet de beste manier te zijn. Want we zagen al snel dat de AutoGlanz producten op vele punten uniek in z’n soort is. De producten hebben allemaal hun unieke eigenschappen, maar beiden allemaal iets extra’s ten opzichte van de gevestigde orde.

Zoals veel poetsers hebben wij over de jaren een selectie aan merken en producten in onze detailing koffer. Van het ene merk vind je de wax fijn, van de andere de snowfoam en van weer een andere de coating. Zo zijn wij ook. Maar sinds we in aanraking zijn gekomen met AutoGlanz zien we steeds vaker dat we een, zogenaamd, voorkeursproduct inruilen voor een AutoGlanz alternatief. Zo weet je dat je een goed merk het gekozen. Soms is het de geur, soms de prestaties en soms kun je het niet beschrijven. Probeer het daarom zelf.

Dan begrijp je waarom we het volledige AutoGlanz gamma in ons portfolio hebben opgenomen.

Kies je favoriete AutoGlanz producten hieronder:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.