AutoGlanz SynthSeal | Hybride Wax en Sealant – 500ml

(2 klantbeoordelingen)

24,95

 • Hybride sealant en wax.
 • Tot wel 12 maanden standtijd!
 • Glans van een kwaliteitswax

Uitverkocht

Beschrijving

 • Hybride sealant en wax.
 • Tot wel 12 maanden standtijd!
 • Glans van een kwaliteitswax

AutoGlanz SynthSeal onderscheid zich duidelijk door de hybride technologie die wordt toegepast. Normaliter kun je kiezen tussen een sealant (vaak opgebouwd uit synthetische bestandsdelen) of een wax (uit natuurlijke bestandsdelen opgebouwd). Nu breekt AutoGlanz SynthSeal met dat stigma. Waar een wax vaak meer glans en diepte aan de lak toevoegt, brengt een Sealant standtijd met zich mee. Door beide sterke elementen te combineren in één product is AutoGlanz SynthSeal geboren. Technisch gezien is het een polymer sealant maar met een twist! AutoGlanz SynthSeal is namelijk beide, een wax en een sealant. Het brengt de glans van een wax zoals je gewent bent, gecombineerd met de duurzaamheid zoals je bent gewent van een sealant.

Door de unieke moleculaire samenstelling zorgt voor het gemak in aanbreng, zoals een wax, met een opmerkelijk goede hechting. Hierdoor is geen speciale voorbehandeling nodig om de duurzaamheid van 6 maanden te halen. Zelfs 12 maanden is haalbaar met het glansniveau van een zachte wax. Wij waren al snel overtuigd van het product en zijn fan.

Voor zowel beginners als professionals is dit een ideaal product. Een schitterend resultaat in een zo kort mogelijke tijd, dat willen we allemaal. De werking van deze sealant in combinatie met de tutti-geur zal een mens doen watertanden wanneer je, jouw trots met gemak aan het beschermen bent. Dit samen met de licht paarse kleur is het wel een “match made in heaven”.

 

 

 

Extra informatie

Merk

AutoGlanz

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

SynthSeal vereist geen speciale voorbereiding van het oppervlak om een ​​goede duurzaamheid te bereiken, maar het is altijd een goede gewoonte om volledige schoonmaakprocedure uit te voeren voordat enige bescherming wordt aangebracht.

 • Breng een kleine hoeveelheid SynthSeal aan op een microfiber applicator.
 • Verspreid op één paneel tegelijk voorzichtig SynthSeal over het volledige paneel en werk in kruislings bewegende bewegingen (van boven naar beneden, van links naar rechts in rechte lijnen) om ervoor te zorgen dat het paneel van rand tot rand wordt bedekt met een dunne laag.
 • Laat de dunne laag ongeveer 5-10 minuten uitharden en poets af met een schone microvezeldoek.

2 beoordelingen voor AutoGlanz SynthSeal | Hybride Wax en Sealant – 500ml

 1. Jos Bouwmeester (geverifieerde eigenaar)

  Moet het nog grbruiken… Maar ziet er goed uit

 2. ivan vanlommel (geverifieerde eigenaar)

  erg plezierige wax en geweldige glanz

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *