Detailing Kingdom Stellar Invicto HydroCarbon wax

(1 klantbeoordeling)

55,00

 • Bestand tegen chemicaliën.
 • Ook perfect op witte en lichte auto’s
 • Handgemaakt

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

WORK STUFF Handy Wax applicator
WORK STUFF Handy | Wax applicator - Altijd grip! 5,00

Beschrijving

 • Bestand tegen chemicaliën en vogelpoep.
 • Ook perfect op witte en lichte auto’s
 • Handgemaakt

Detailing Kingdom Stellar Invicto HydroCarbon wax is de eerste wax die HydroCarbon gebruikt voor een unieke auto wax. De Stellar Invicto Hydrocarbon is één van de beste waxen op het gebeid van afstoten van vuil. Maar het grootste voordeel is dat het zeer goed bestand tegen is chemicaliën zoals te vinden zijn bij het auto wassen of in de wasstraat.

Hydrocarbon is een natuurlijk / organisch bestandsdeel bestaande uit waterstof en koolstofvezel (carbon). Het wordt gebruikt in als ruw materiaal in de productie van plastic, vezels, rubbers en nog meer.  Een voordeel van de moleculen in Hydrocarbon is dat ze uitstekend kunnen binden aan andere moleculen. Voor een wax betekend dat dat je andere bestandsdelen in volle glorie kan mengen, zodat je naast de uitstekende chemische bestendigheid van Hydrocarbon ook extra veel glans en waterafstotendheid kan toevoegen. Hydrocarbon wordt door zijn perfecte waterafstotende eigenschappen zelfs gebruikt bij het skiën en snowboarden om de oppervlakteweerstand te verminderen.

Stellar Invicto Hydrocarbon wax beschermt tegen chemicaliën en vogelpoep.

Doordat Hydrocarbon een zeer sterke binding vormt is het een perfecte wax voor auto’s die in de wasbox of wasstraat gewassen worden. De gemiddelde wax zal direct gestript worden. Stellar Invicto Hydrocarbon is hier beter bestand tegen dan de gemiddelde wax en zal daarom langer stand houden. Ook natuurlijke oliën, hars en teer zal minder hechten waardoor het eenvoudiger is om de auto schoon te houden.

Ook vogelpoep is uiteraard erg schadelijk voor de lak. Deze wax kan langer weerstand bieden tegen de zuren in vogelpoep, waardoor de schade aanzienlijk minder zal zijn. Haal uiteraard het vogelpoep

Uitermate geschikt voor lichte en witte auto’s

 

Detailing Kingdom Stellar Invicto Hydro Carbon is ook uitermate geschikt voor witte en lichte auto’s voor de mooie ijzige glans. Het is lastig om een lichte auto echt een wow-factor te geven. Waar je op een donkere auto zoekt naar een diepe wetlook, wil je op een lichte auto eigenlijk een ijzige glans creëren. Met de Hydrocarbon wax gaat dat zeker lukken.

De wax is  streeploos en makkelijk aan te brengen en het aanbrengen van meerdere lagen aanbrengen is mogelijk om de standtijd te verlengen. De standtijd is sowieso indrukwekkend. De verwachte standtijd is 6 – 7 maanden!

De waxen van Detailing Kingdom worden allemaal met de hand vervaardigd om tot een perfecte receptuur te komen. De Stellar Invicto wax biedt bescherming tegen weersinvloeden, stof, vuil en het wassen. Daarnaast is de Stellar invicto wax gemaakt van de beste materialen waardoor hij uitermate geschikt is om aan te brengen over een (ceramische) coating zoals Detailing Kingdom SOLID S2. Let op, veel waxen zijn namelijk niet geschikt voor het aanbrengen over een coating.

Met 100g kunnen ongeveer 5-8 applicaties worden gedaan

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

100 g

Hoe te gebruiken?

1 beoordeling voor Detailing Kingdom Stellar Invicto HydroCarbon wax

 1. Cees Wildschut (geverifieerde eigenaar)

  Een geweldige wax die een ongelofelijke spiegelglans geeft op witte lakken. Daarnaast een waanzinnige mokka geur heeft! op mijn volledige geprepte lak heeft deze wax 5 maanden gehouden. Er wordt ong. 600 km per week mee gereden en de auto staat in de openlucht geparkeerd langs het water. De beading is prachtig mooi!!

  Al met al een top wax die niet mag ontbreken in je detailing verzameling

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *