Blog

Op zoek naar extra informatie over onze merken en producten? In ons poets blog delen onze specialisten hun kennis en ervaringen, zodat jij nog beter auto’s kunt poetsen. Wij hebben verschillende tutorials en how-to’s gemaakt. Ook zullen enkele producten worden uitgelicht.

Ook delen wij hier nieuwtjes over nieuwe producten, over ons bedrijf en vertellen we het verhaal achter een persoon, merk of product. Veel plezier met het lezen van onze blog. Wil je dat we een specifiek onderwerp behandelen in onze blog artikelen? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Ben je klaar om te shoppen? Top! Check dan onze car detailing webshop.

TIPS & TRICKS

Nieuwste blog artikel:

Beslagen autoruiten

Wat te doen tegen beslagen autoruiten? 8 tips!

In deze maanden zie je het steeds vaker. Auto’s met beslagen autoruiten. Heb jij daar ook last van?

Wist je dat een boete voor het rijden met beslagen autoruiten wel tot 230 euro kan oplopen? Een goed excuus dus om dit probleem aan te pakken. Wij hebben 8 tips om hier snel vanaf te komen.

Populaire blogs

206467074_1806558879543306_1177028082040221847_n (Middel)

Waarom verkleuren rode auto’s?

Heb je ook wel eens zo'n auto gezien die meer roze dan rood was? Of wordt je eigen auto dof? Wij vertellen je waardoor een rode auto verkleurt en hoe je dit tegen gaat.

Polijstmiddelen-Small

Auto Machinaal Poetsen in 6 Stappen!

Zelf je auto poetsen met een polijstmachine? Maar wil je weten hoe je dit aan moet pakken? Volg deze 6 stappen voor een perfect resultaat!

Het laatste nieuws

Webwinkelkeur

Aangesloten bij Webwinkelkeur

Elite CarCare door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Elite CarCare voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

WInnaars

Winnaar New Webshop Awards

Na een stemronde en een juryronde kwam Elite Carcare als winnaar uit de bus in de categorie auto. We mogen onszelf vol trots “Beste nieuwe auto webshop van 2020” noemen.