Geplaatst op Geef een reactie

Elite CarCare is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur

Sinds 15-02-2022 is Elite CarCare door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Elite CarCare voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Elite CarCare onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Elite CarCare te kopen.

Je kunt jouw aankoopervaring nu delen op https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Elite-CarCare_1214720!

Geplaatst op 1 reactie

Auto Machinaal Poetsen in 6 Stappen!

Auto Machinaal Poetsen in 6 stappen

Je auto machinaal poetsen, het zal bij iedere autofanaat wel op het wensenlijstje staan. We krijgen veel vragen over het zelf poetsen van de auto. Daarbij is de meest gestelde vraag of je dit zelf ook kunt doen. Zolang je de juiste stappen zet kan dat zeker. Bij deze dus een stappenplan voor het zelf machinaal poetsen van de auto:

Verder lezen Auto Machinaal Poetsen in 6 Stappen!
Geplaatst op Geef een reactie

Winnaar New Webshop Awards 2020

De winnaars van de New Webshop Awards zijn bekendgemaakt.

De New Webshop Awards is een initiatief van Soleo Media, en dit was het eerste jaar dat deze prijzen werden uitgereikt. De nieuwe verkiezing wil nadrukkelijk nieuwe webshops in het zonnetje zeten. Om deel te kunnen nemen moet de webshop na 1 januari 2018 gestart zijn. De organisatie zegt er zelf over: “We willen een podium bieden aan jonge Nederlandse webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen en dat met verve doen. Webshops die positieve aandacht verdienen!”

Na een stemronde en een juryronde kwam Elite Carcare als winnaar uit de bus in de categorie auto. We mogen onszelf vol trots “Beste nieuwe auto webshop van 2020” noemen. 

#NaamAantal stemmenCijferScore
1Elitecarcare.nl – Auto629.6843.81
Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

Het verhaal achter het merk: Migliore

5/5

Migliore levert sinds 2008 autoverzorgingsproducten van wereldklasse, gemaakt in de Verenigde Staten. Don Havourd heeft Migliore opgericht als een getalenteerde autodetailer. Don wilde aanvankelijk een carnaubawax van topkwaliteit maken, voor persoonlijk gebruik, die het beste op de markt zou presteren. Na diverse experimenten en rigoureuze testen werd Migliore’s Original Carnauba Wax geboren. Na voltooiing van een volledige detail van zijn auto ging Don de applicatie en het resultaat via verschillende kanalen delen, waaronder detailingsfora. Tijdens het posten van de volgende reeks ervaringen begon Don zijn nieuwe creatie te vermelden, die de belangrijkste toplaag van bescherming en glans was. De resultaten spraken voor zich; leden van de detailing community waren verbaasd over het resultaat en boden zelfs aan om het product te kopen om het zelf te proberen. Vanaf daar begon het sneeuwbaleffect. Migliore heeft nu distributie in 14 landen wereldwijd en produceert 22 unieke producten.

Het blijft een prachtig verhaal! The American Dream zouden ze het daar noemen. Het Italiaanse tintje aan de producten komt vanuit de familieachtergrond van Don. Zijn opa is Italiaans en hij wilde zijn afkomst eren met deze merknaam.

Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

LSP: Sealant, Wax of Coating?

De term LSP is eigenlijk een vakterm voor ‘Last Step Product’ of ‘Last Step Protection’. We bedoelen daarmee het afwerken en beschermen van de lak. Een essentiële stap om de lak in goede conditie te houden en je harde poets- of polijstwerk te beschermen. Bescherming is nodig om de effecten van weersinvloeden, vervuiling of zelfs lichte krassen tegen te gaan. Hierdoor is het makkelijker om de auto mooi en schoon te houden.

Nu hebben wij een voorkeur voor autowaxen. Dit was jarenlang hét product om je auto te beschermen en te voorzien van een extra wow-factor. Maar tegenwoordig zijn er meer alternatieven. Naast een wax kun je ook kiezen voor een paint sealant of een (ceramische) coating. Dit artikel heeft als doel om je te helpen met het maken van een keuze.

Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

De lak van je Auto Kleien | Schoon tot in de poriën

De lak van je Auto Kleien

De lak van je auto kleien? Een van de meest ondergewaardeerde stappen in de detailing is het kleien van de auto. Mensen zien mij vaak met een stuk klei over de lak gaan en denken dat ik niet goed bij m’n hoofd ben.

Ik heb geen kinderen bestolen van hun knutselklei om er mee te spelen maar gebruik een detailing claybar met een doel. Namelijk het verwijderen van oppervlakkige vervuiling en vooral vervuiling in de poriën van de lak die je niet met wassen zult verwijderen. Een schoon oppervlak glimt veel mooier dan een vervuild oppervlak.

Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

Auto Wassen zonder krassen – Stap voor stap uitleg

Wassen auto

Onze specialisten krijgen deze vraag heel vaak: “Hoe kan ik nu zorgen dat er geen krassen / swirls in mijn auto komen?”. Het antwoord is altijd hetzelfde. Was je auto (met de hand!) op een juiste manier. Hoe? Nou dat gaan we nu behandelen.

Een klein tipje van de sluier. De zeem en de spons kunnen in de kliko in.

Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

Detailing voor beginners – 15 stappen naar perfectie

Wassen met Bubblicious

Het team van AutoGlanz neemt je in deze video mee in de wondere wereld van auto detailing. Ze doorlopen 15 stappen voor starters om tot een perfect resultaat te komen.

Onder andere de pre-wash fase en de beschermingsfase komt aan bod. Je kunt de video pauzeren, terugspoelen en op je eigen tempo bekijken. Wil je liever meer informatie van onze specialisten? Neem dan contact op.

Let op. Dit is de meest uitgebreide manier om de auto te wassen. Dit is niet nodig bij iedere wasbeurt. Hierin kun je een eigen afweging maken.

Lees verder