Blog

Op zoek naar extra informatie over onze merken en producten? In ons poets blog delen onze specialisten hun kennis en ervaringen, zodat jij nog beter auto’s kunt poetsen. Wij hebben verschillende tutorials en how-to’s gemaakt. Ook zullen enkele producten worden uitgelicht.

Ook delen wij hier nieuwtjes over nieuwe producten, over ons bedrijf en vertellen we het verhaal achter een persoon, merk of product. Veel plezier met het lezen van onze blog. Wil je dat we een specifiek onderwerp behandelen in onze blog artikelen? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina. Ben je klaar om te shoppen? Top! Check dan onze car detailing webshop.

TIPS & TRICKS

Nieuwste blog artikel:

Zure, Alkalische of PH-Neutrale Auto shampoo? Onze uitleg van de PH-waardes.

Heb jij jezelf wel eens afgevraagd of je de juiste auto shampoo gebruikt? Gebruik je altijd dezelfde autoshampoo of maak je een keuze op basis van de vervuiling van je auto? Dat zou wel verstandig zijn. Bij veel shampoo’s shops bevelen ze PH-neutrale shampoo’s aan. Maar is dat wel terecht? De PH-waarde speelt namelijk een zeer belangrijke rol in de reiniging, het behoud en de afwerking van je auto. Wij helpen je om een doordachte keuze te maken.

Populaire blogs

206467074_1806558879543306_1177028082040221847_n (Middel)

Waarom verkleuren rode auto’s?

Heb je ook wel eens zo'n auto gezien die meer roze dan rood was? Of wordt je eigen auto dof? Wij vertellen je waardoor een rode auto verkleurt en hoe je dit tegen gaat.

Polijstmiddelen-Small

Auto Machinaal Poetsen in 6 Stappen!

Zelf je auto poetsen met een polijstmachine? Maar wil je weten hoe je dit aan moet pakken? Volg deze 6 stappen voor een perfect resultaat!

Het laatste nieuws

Flex 3d printmodellen polijstmachine

Gratis! Flex 3D – Printmodellen

Flex Tools introduceert een nieuwe, unieke service; gratis FLEX 3D – printmodellen voor hun polijstmachines en accessoires. Hiermee kun je de polijstmachines en pads organiseren

Webwinkelkeur

Aangesloten bij Webwinkelkeur

Elite CarCare door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Elite CarCare voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.