Geplaatst op Geef een reactie

Gratis! Flex 3D – Printmodellen

Flex 3d printmodellen polijstmachine

Flex Tools introduceert een nieuwe, unieke service; gratis FLEX 3D – printmodellen voor hun polijstmachines en accessoires.  Hiermee kun je je detailinghal gemakkelijk organiseren en zelfs je FLEX polijstmachines met muurbeugels ophangen. Met slechts een paar klikken kun je eenvoudig de gratis 3D printgegevens downloaden uit de shop en de FLEX houders uitprinten op je 3D printer.

Als je je afvraagt of alle 3D printbare ontwerpen gratis zijn, dan is het antwoord ja! Alle ontwerpen zijn gratis te downloaden en te gebruiken op je favoriete FLEX elektrisch gereedschap. We begrijpen dat iedereen andere voorkeuren heeft als het gaat om bestandsformaten, daarom biedt FLEX alle producten aan als .STL bestanden. Ieder model is ontworpen voor optimaal printen en minimale ondersteuningseisen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je 3D printproject een koud kunstje wordt.

Kies je ontwerpen uit via de links hieronder en voeg ze toe aan het winkelwagentje. Daarna kun je de bestanden downloaden en bovendien per e-mail toegestuurd krijgen.

Het maakt niet uit of je een FLEX PXE, PE, XFE of XCE polijstmachine hebt – download gewoon de geschikte 3D print data set en zorg voor een opgeruimde detailing ruimte. Naast polijstmachines kun je ook je accessoires netjes aan de muur ophangen: Je vindt hier datasets voor de 18 V accu’s en voor de FLEX snellader. Je kunt ook houders downloaden voor het drogen van polijstpads of het organiseren van de polijstmiddelen.https://www.3dprint-flex-tools.com/

Houder voor FLEX XCE en XFE polijstmachines

Deze houder is speciaal ontworpen voor de FLEX XCE en XFE polijstmachines. Het is een 3D-model met precieze afmetingen van 214 mm in lengte, 87,36 mm in breedte en 74 mm in hoogte. Deze houder garandeert een veilige en stabiele pasvorm voor de FLEX XCE en XFE polijstmachines, waardoor hij ideaal is voor elk type hobby garage of detailing shop. 

Bovendien is het ontwerp van de FLEX 3D – printmodellen gericht op een lange levensduur. Tenslotte maakt het strakke ontwerp het esthetisch aantrekkelijk, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke werkruimte.

Houder voor FLEX XCE en XFE polijstmachines​

Houder voor FLEX PXE Polisher I FX001

Deze houder is precies gemaakt voor de FLEX PXE polijstmachines, met afmetingen van 164 mm in lengte, 44,73 mm in breedte en 59 mm in hoogte. Hij biedt een veilige en betrouwbare pasvorm voor deze polijstmachines, waardoor hij geschikt is voor een hobbygarage of detailwinkel. 

Het tweedelige ontwerp  met de spacer zorgt ervoor dat hij altijd recht en stabiel hangt. Er is echt nagedacht over het ontwerp 

Houder voor FLEX PE Polijstmachine I FX002

Ook voor de krachtige roterende FLEX polijstmachines is een muurhouder ontwikkeld. Deze houder is speciaal ontworpen voor de FLEX PE polijstmachines. Het is een 3D-model de afmetingen: 214 mm in lengte, 87,36 mm in breedte en 74 mm in hoogte.

De kabelhouder zorgt voor een opgeruimd geheel en zorgt ervoor dat je kabel niet meer op de grond hangt.

Houder voor FLEX PXE op L-BOXX I FX010

Heb je ook het L-BOXX transport koffer systeem van Flex? Ook daarvoor is een ideaal model gemaakt. Met de houder voor de L-Boxx kun je de FLEX PXE 80 perfect monteren. Zo heb je alles dicht bij elkaar en ligt het niet los op de grond.

De afmetingen van de houder zijn 105,38 x 27,36 x 15 mm. 

Muurhouder voor Acculader I FX006

FLEX heeft prachtige houders ontwikkeld voor hun acculaders die perfect zijn voor het organiseren van je laadstation.

Met deze wandhouder kun je gemakkelijk je batterijen opladen zonder rommel of gedoe. Hij heeft een slank profiel met afmetingen van 241,5 mm x 95,02 mm, x 159,99 mm, waardoor hij gemakkelijk past in zelfs de meest krappe ruimtes.

Met zijn strakke ontwerp voegt deze muurbeugel een vleugje verfijning toe aan elke kamer. Het FLEX 3D – printmodel is de perfecte manier om je oplaadstation netjes en georganiseerd te houden.

Muurhouder voor Acculader I FLEX FX006

Muurhouder voor Accu's 18V | FX005 ​

Hang ook je accu’s netjes op. Ander liggen ze overal en nergens. Met dit FLEX 3D model organiseer je je 18V accu’s strak naast elkaar.

Afmetingen 157,5mm x 21,5mm x 85mm.

Houders voor polijstpad's en polijstpasta's

Polijstpasta flessenhouder 250 - 1000 ml

Polijstpasta flessenhouder 250 – 1000 ml

Polijstpad houder 80-160 mm

Polijstpad houder 40 -80 mm

Polijstpad houder 40 -80 mm

FLEX polijstmachines shop je bij Elitecarcare

Ontdek de perfecte partner voor het perfectioneren van je detailing werk met FLEX polijstmachines. Elitecarcare is officieel re-seller van de FLEX detailing tools en polijstmachines! Als autoliefhebber weet je dat de lak van je voertuig een belangrijk visitekaartje is. Met de geavanceerde technologie en ongeëvenaarde kwaliteit van FLEX polijstmachines zorg je ervoor dat jouw auto altijd in showroomconditie verkeert.

Waar wacht je nog op? Investeer in de kwaliteit en prestaties van je autolak met de FLEX polijstmachines van Elitecarcare.nl. Ontdek het gemak, de efficiëntie en de professionele resultaten die deze machines te bieden hebben. Bestel vandaag nog en laat je auto stralen als nooit tevoren!

Geplaatst op Geef een reactie

Elite CarCare is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur

Sinds 15-02-2022 is Elite CarCare door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Elite CarCare voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Elite CarCare onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Elite CarCare te kopen.

Je kunt jouw aankoopervaring nu delen op https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Elite-CarCare_1214720!

Geplaatst op Geef een reactie

Winnaar New Webshop Awards 2020

De winnaars van de New Webshop Awards zijn bekendgemaakt.

De New Webshop Awards is een initiatief van Soleo Media, en dit was het eerste jaar dat deze prijzen werden uitgereikt. De nieuwe verkiezing wil nadrukkelijk nieuwe webshops in het zonnetje zeten. Om deel te kunnen nemen moet de webshop na 1 januari 2018 gestart zijn. De organisatie zegt er zelf over: “We willen een podium bieden aan jonge Nederlandse webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen en dat met verve doen. Webshops die positieve aandacht verdienen!”

Na een stemronde en een juryronde kwam Elite Carcare als winnaar uit de bus in de categorie auto. We mogen onszelf vol trots “Beste nieuwe auto webshop van 2020” noemen. 

#NaamAantal stemmenCijferScore
1Elitecarcare.nl – Auto629.6843.81
Lees verder