Geplaatst op Geef een reactie

Elite CarCare is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur

Sinds 15-02-2022 is Elite CarCare door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Elite CarCare voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Elite CarCare onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Elite CarCare te kopen.

Je kunt jouw aankoopervaring nu delen op https://www.webwinkelkeur.nl/webshop/Elite-CarCare_1214720!

Geplaatst op Geef een reactie

Winnaar New Webshop Awards 2020

De winnaars van de New Webshop Awards zijn bekendgemaakt.

De New Webshop Awards is een initiatief van Soleo Media, en dit was het eerste jaar dat deze prijzen werden uitgereikt. De nieuwe verkiezing wil nadrukkelijk nieuwe webshops in het zonnetje zeten. Om deel te kunnen nemen moet de webshop na 1 januari 2018 gestart zijn. De organisatie zegt er zelf over: “We willen een podium bieden aan jonge Nederlandse webshops die moeten opboksen tegen internationale reuzen en dat met verve doen. Webshops die positieve aandacht verdienen!”

Na een stemronde en een juryronde kwam Elite Carcare als winnaar uit de bus in de categorie auto. We mogen onszelf vol trots “Beste nieuwe auto webshop van 2020” noemen. 

#NaamAantal stemmenCijferScore
1Elitecarcare.nl – Auto629.6843.81
Lees verder
Geplaatst op Geef een reactie

Het verhaal achter het merk: Migliore

5/5

Migliore levert sinds 2008 autoverzorgingsproducten van wereldklasse, gemaakt in de Verenigde Staten. Don Havourd heeft Migliore opgericht als een getalenteerde autodetailer. Don wilde aanvankelijk een carnaubawax van topkwaliteit maken, voor persoonlijk gebruik, die het beste op de markt zou presteren. Na diverse experimenten en rigoureuze testen werd Migliore’s Original Carnauba Wax geboren. Na voltooiing van een volledige detail van zijn auto ging Don de applicatie en het resultaat via verschillende kanalen delen, waaronder detailingsfora. Tijdens het posten van de volgende reeks ervaringen begon Don zijn nieuwe creatie te vermelden, die de belangrijkste toplaag van bescherming en glans was. De resultaten spraken voor zich; leden van de detailing community waren verbaasd over het resultaat en boden zelfs aan om het product te kopen om het zelf te proberen. Vanaf daar begon het sneeuwbaleffect. Migliore heeft nu distributie in 14 landen wereldwijd en produceert 22 unieke producten.

Het blijft een prachtig verhaal! The American Dream zouden ze het daar noemen. Het Italiaanse tintje aan de producten komt vanuit de familieachtergrond van Don. Zijn opa is Italiaans en hij wilde zijn afkomst eren met deze merknaam.

Lees verder