NeoWaX No2 | Synthetische Wax – 200 ml

69,95

  • Easy on, Easy off
  • Glasachtige, ultieme glans
  • Ultra Beading en Sheeting

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Easy on, Easy off
  • Glasachtige, ultieme glans
  • Ultra Beading en Sheeting

De NeoWax N02 combineert de luxe van een fijne was met de prestaties van een sealant. Deze wax biedt een beschermingsproduct voor de lak,  dat is geoptimaliseerd voor alle lak soorten. De langdurige formule beschermt oppervlakken efficiënte en laat een zeer hydrofobe beschermlaag achter. De afwerking wordt omschreven als glasachtig en geeft de ultieme glans. De NEOWAX CoatingWax-technologie staat voor eenvoudige verwerking en langdurige ultra-beading.

Het verhaal achter de No2 wax

Onze Neowax No1 is gebaseerd op een formule met natuurlijke carnaubawas, montaanwas, SiO2 en bijenwas. Deze wax is een van de beste waxen ter wereld qua verwerking en glans. Tegelijkertijd is er naast onze No1 ook ruimte voor een synthetisch lakbeschermingsproduct dat voldoet aan de eisen voor hogere chemische bestendigheid. Zodoende is de synthetische No2 ontstaan.

“Met № 2 hebben we een zeer resistente was ontwikkeld met de voordelen van klassieke carnaubawas en keramische coatings.”

No 2 moet voor iedereen gemakkelijk te verwerken zijn en fouten vergeven. Het geheim van №2 zit in de was. De synthetische samenstelling is zonder de “nadelen” van Carnauba. De semi-permanente film die №2 vormt, is consistent en stabiel. Tegelijkertijd bevat de №2 actieve ingrediënten met een hoge alkalische weerstand. In verschillende tests konden detailers aantonen dat urenlang weken met puur wasmiddelconcentraat (pH ongeveer 12,5) de hydrofobiciteit van №2 niet beschadigde. De bescherming van de nummer 2 tegen reinigingsmiddelen (zowel zure als alkalische middelen) is van topniveau. Een nieuwe generatie wax. Met eenvoudige verwerking, zonder fluorpolymeren!

Hoe werkt de NEOWAX CoatingWax-technologie?

Veel gebruikte oppervlakken, zoals autolak, worden blootgesteld aan extreme omgevingsfactoren. Oliën en gassen bevinden zich in de lucht en op de wegen. Chemische reinigingsmiddelen uit wasstraten of autoshampoos zijn vaak agressief en kunnen afdichtingen ernstig aantasten. De hydrofobiciteit en bijbehorende zelfreinigende effecten gaan verloren. De №2 vormt een stabiele 3D-matrix na het aanbrengen dankzij de actieve ingrediënten en samenstelling van de formule. De laag wordt in de eerste 24 uur na het aanbrengen geactiveerd en krijgt in de eerste 7 dagen zijn definitieve stabiliteit. Het is daarom belangrijk om de auto gedurende deze tijd niet te wassen. 

* Wij raden aan om de lak voor te bereiden met Neowax Zero voor het ontvetten en N05 voor de primerlaag. 

 

Extra informatie

Merk

Neowax

Inhoud

200 ml

Hoe te gebruiken?

Reinig en ontvet oppervlakken grondig met Neowax Zero. Werk paneel voor paneel. Neowax №5 kan indien nodig vooraf worden gebruikt om uiteindelijk de levensduur te verlengen.

Doe een kleine hoeveelheid Neowax №2 op een foampad en breng in een cirkelvormige beweging aan op het voorbereide / geprimede oppervlak. Werk paneel voor paneel af. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en vochtigheid na een paar minuten uitpoetsen met een schone microvezeldoek.

  • Na een droogtijd van minimaal 3 uur is er stabiliteit tegen reinigingsmiddelen en water
  • Na ca. 1-2 dagen is er stabiliteit tegen alcoholische reinigingsmiddelen.
  • Na ca. 1 week uitharding is er stabiliteit tegen alkalische reinigers
  • Volledige prestatie wordt bereikt na de 1e wasbeurt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NeoWaX No2 | Synthetische Wax – 200 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.