Liquid Elements T2000 V4 Polijstmachine Starterset – 8 mm

189,00

  • Ideale starters polijstset
  • Alle benodigdheden in 1 set
  • Incl. 8mm excentrische polijstmachine

Beschrijving

  • Ideale Polijstmachine Starterset
  • Alle benodigdheden in 1 set
  • Incl. 8mm excentrische polijstmachine

Liquid Elements T2000 V4 Starterset bevat 14 essentiële producten voor het starten met zelf polijsten van jouw auto. Met al basis de Liquid Elements T200 V4 uit de nieuwste generatie polijstmachines. De Liquid Elements T2000 is geschikt voor iedereen die wil starten met het polijsten van zijn auto. Met de 8mm excentrische uitslag en 710 W vermogen is het een veilige en veelzijdige polijstmachine. De 125 mm steunschijf biedt ruimte aan alle 5 inch pads. Met deze set kun je direct van start om jou auto te polijsten. Deze starterset biedt uitstekende waarde voor een lage prijs. Zonder verzendkosten.

De set bevat:

Detailing Kingdom polijstmiddelen en pads

Misschien niet het meest bekende merk van Nederland, maar wereldwijd is Detailing Kingdom een van de meest geroemde merken op gebied van compounds. Met de nieuwe Next Cut polijstmiddelen heeft Detailing Kingdom polijstmiddelen uitgebracht die gebruik maken van de Tri cut technologie. 3 soorten polijstkorrels die samen werken om tot een mooi resultaat te komen. De tri korrel kan lang bewerkt worden zonder af te breken om tot een optimaal effect te komen.

De Next Cut 1.1 is een medium polijstmiddel.  Maar door te kiezen voor een heavy cut polijstpad, kan toch een hoge correctie behaald worden. Met een medium pad zal een medium correctie behaald worden. Zo biedt de compound een mooie veelzijdigheid. Heb je wat extra cut nodig? Kies dan voor de Detailing Kingdom Vision. Een Heavy cut polijstmiddel met uitstekende bite. Next Cut Finale kan als mild polijstmiddel gebruikt worden met een medium of polishing pad om de glans verder op te halen en lichte krassen te corrigeren. Heb je te maken met een hele zachte lak of zogenaamde sticky paint? Gebruik dan Detailing Kingdom Celebrate om de temperatuur te reguleren en het polijsten te vergemakkelijken.

Extra informatie

Merk

Liquid Elements

Excentrische uitslag

8 mm

Pad formaat

5 inch ( +/- 125 – 130 mm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liquid Elements T2000 V4 Polijstmachine Starterset – 8 mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *