Aanbieding!

Detailing Kingdom Next Cut Set | Polijstmiddelen set – 4 delig

79,95

  • De beste Detailing Kingdom polijstproducten
  • 5 producten in 1 voordeelbundel
  • Voor iedere lak en ieder merk

Beschrijving

  • De beste Detailing Kingdom polijstproducten
  • 5 producten in 1 voordeelbundel
  • Voor iedere lak en ieder merk

Detailing Kingdom Next Cut Set bevat de beste producten voor het polijsten van jouw auto of boot van Detailing Kingdom. In één complete bundel vind je de polijstmiddelen die je kunt gebruiken voor het verwijderen van lakdefecten, hologrammen, swirls, krassen en het afwerken tot een perfecte hoogglans afwerking. Met Celebrate als aanvulling kun je werkelijk iedere lak veilig en effectief polijsten op zowel roterende als excentrische polijstmachine.

Detailing Kingdom creëert autoverzorging producten gebaseerd op drie onderscheidende werelden: De hoogste wereldwijde standaarden, haute couture en steeds ontwikkelende wereld van oppervlaktetechnologie. De specialiteit van Detailing Kingdom is het ontwikkelen van en een hoogwaardige, uitzonderlijke en geavanceerde autoverzorgingsproducten. Met hun polijstmiddelen is Detailing Kingdom wereldwijd doorgebroken als één van de meest innovatieve fabrikanten van polijstcompounds.

Wat krijg je bij deze set?

Wat doen de verschillende producten uit de bundel?

Detailing Kingdom Vision is de sterktste compound en kan krassen van 800-1200 grit verwijderen uit de lak. Ook is dit perfect voor hevige lakdefecten en voor stap na het schuren van de lak. Vision staat voor snelle correctie en polijstkorrels die lang bewerkt kunnen worden. Dit polijstmiddel kan worden gebruikt op een roterende of excentrische polijstmachine.

Next Cut 1.1 is wereldwijd het meest populaire polijstmiddel van Detailing Kingdom en is een medium / grove compound met een korrel die kan worden bewerkt tot een hoogglans. In 1 polijstmiddel heb je de mogelijkheid om met een hardere pad een sterke correctie te krijgen en met een zachtere pad te finishen. Deze veelzijdigheid maakt Next Cut 1.1 ook uitermate geschikt als one step. Het is te gebruiken op zowel een roterende als excentrische machine en verwijdert 1500 korrel krassen. Door te spelen met de verschillende snelheden van de machine kun je corrigeren of afwerken. Wat je zelf wilt.

Om te eindigen in een ultieme hoogglans kun je Next Cut Finale gebruiken voor het finishen of verwijderen van korrel 2000 krassen. De Finale heeft een lichte correctie maar zal voornamelijk een mooie hoogglans geven. Als alternatief of aanvulling kun je Next Cut Finali gebruiken en wordt vaak gebruikt als perfecte, hologramvrije afwerking ter voorbereiding op een luxe wax of coating. Microswirls en laatste oneffenheden worden verwijdert.

Auto blanke lak is er in verschillende texturen, diktes en inhoud. Detailing Kingdom ontdekte dat veel detailers uitdagingen ervaren bij het omgaan met zachte blanke lakken of plakkerige verven zoals sommigen het noemden. Sommige gebruikers zullen op deze situatie reageren door water op het oppervlak of de pad te sproeien, maar hierdoor wordt de efficiëntie van de verbinding verminderd. Detailing Kingdom Celebrate is anders en doet geen afbreuk aan de prestaties van de beoogde verbinding die wordt gebruikt. Celebrate is niet alleen een temperatuurverlager, maar zal ook dienen als smeermiddel om het polijsten te vergemakkelijken. Vier verlengt ook de levensduur van polijstpads.

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Meer info over de Detailing Kingdom polijstmiddelen vind je hier:

DK COMPOUNDS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom Next Cut Set | Polijstmiddelen set – 4 delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.