Detailing Kingdom Celebrate | Temperatuurverlager – 500 ml

13,95

  • Verlaagt de temperatuur tijdens het polijsten
  • Geen sticky paint meer
  • Verlengt de levensduur van polijstpads

Uitverkocht

Beschrijving

  • Verlaagt de temperatuur tijdens het polijsten
  • Geen sticky paint meer
  • Verlengt de levensduur van polijstpads

Detailing Kingdom Celebrate is een unieke oplossing voor een veel voorkomend probleem. Namelijk een hoge temperatuur van de lak tijdens het polijsten. De blanke lak van voertuigen wordt geleverd in verschillende texturen, diktes en samenstellingen. Detailing Kingdom ontdekte dat veel detailers en autofabrikanten uitdagingen ervaren als ze te maken hebben met zachte blanke lakken. Ze noemen dit ook wel sticky paint. Detailers voelden zich genoodzaakt om water toe te voegen aan het oppervlak of op de pad nat te maken. Maar wat er daardoor gebeurd is dat de werking van het polijstmiddel verminderd.
Detailing Kingdom kwam daarom met een oplossing. Het polijsten van de zachte lak moest weer een feest worden. Vandaar de naam Celebrate!

Verlaag de temperatuur zonder correctiekracht te verliezen

Detailing Kingdom Celebrate tast de prestaties van de polijstpasta’s en pads niet aan, maar figureert als een temperatuurverlager. Daarnaast zal Celebrate ook dienen als smeermiddel om het polijsten gemakkelijker te maken. Doordat de temperatuur lager blijft en de smering wordt bevorderd zal de levensduur van polijstpads verlengd worden.

Als je polijst (vooral met een rotary) zal de temperatuur een belangrijke factor zijn om in de gaten te houden. Enerzijds heb je temperatuur nodig om de polijst compounds zijn werk te laten doen, anderzijds kan teveel warmte voor allerlei problemen zorgen. Met name op zachte lakken. Wanneer de temperatuur tijdens het polijsten stijgt, gaat de correctie niet meer verder omdat de lak plakkerig wordt en verbindingen verstopt raken. Het beschadigen van de blanke lak is altijd een gevaar. Met deze unieke vloeistof die wrijving met hoge viscositeit mogelijk maakt, verminder je de risico’s aanzienlijk.

Gebruik Celebrate zoals jij het fijn vindt

Detailing Kingdom kan op verschillende manier gebruikt worden. Spray het op de pad nadat de compound op de pad is aangebracht of doe het voor die tijd. Qua werking zal het niet uitmaken. Ook kun je er voor kiezen om de vloeistof direct op het te polijsten oppervlak te sprayen. Celebrate kan alleen puur gebruikt worden. Verdunnen met water tast de werking aan.

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Toepassing:

1) Spray nadat de compound op de pad is aangebracht.

of

2) Spray voordat de compound op de pad wordt aangebracht.

of

3) Spray direct op het te polijsten oppervlak.

 

GOED SCHUDDEN VOOR ELK GEBRUIK!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom Celebrate | Temperatuurverlager – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *