Aanbieding!

Koch Chemie PowerWash Set | Eenvoudig en Snel Auto Wassen- 4 x 1000 ml

(1 klantbeoordeling)

64,95

  • Was je auto simpel tot 50% sneller
  • Was met alleen een hogedrukreiniger en foamlans
  • Veilige en hoogwaardige wasformules

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Was je auto simpel tot 50% sneller
  • Was met alleen een hogedrukreiniger en foamlans
  • Veilige en hoogwaardige wasformules

Koch Chemie PowerWash Set is een exclusieve set Koch Chemie producten voor het wassen en beschermen van de auto. Deze Koch Chemie Powerwash set is perfect samengesteld voor het wassen van de auto met de hoegdrukreiniger en foamlans. In principe heb je met het gebruik van deze set geen emmer nodig. Hierdoor kun je snel werken en beidt je toch een krasvrije en effectieve wasbeurt.

Was je auto met alleen een hogedrukreiniger

Door alleen gebruik te maken van een hogedrukreiniger en een foamlans kun je snel en effectief werken zonder oponthoud. Start je wasbeurt door de pre-wash fase te starten met een combinatie van Green Star en Gentle Snow Foam te spuiten met een foamlans op een droge auto. Hierdoor krijg je een effectieve reiniging die het gros van het vuil verwijderd. Om Green Star & Gentle Snow Foam samen te mengen tot een actief sneeuwschuim. Giet 20 ml Gentle Snow Foam en overal 10-30 ml Green Star in 1L water in uw sneeuwschuimlans. Wil je je coating of waxlaag behouden? Laat Green Star dan achterwege en gebruik alleen de PH neutrale snowfoam. Spuit de auto af.

Vul daarna de foamlans met Koch Chemie AS Autoshampoo. Ook dit kun je rechtstreeks met een foamlans aanbrengen op de auto. Was daarna de auto met een washmitt en spuit de auto af. Spuit na ieder paneel de washmitt schoon.

Vul tot slot de foamlans met Koch Chemie PW Protector Wax en spuit een beschermlaag op de auto. Spuit de auto af met de hogedruk om de PW te verdelen en het overtollige te verwijderen. Je hebt nu een schone en beschermde auto!

Tip! Door gebruik te maken van de Makita HW151 hogedrukreiniger heb je de mogelijkheid om 2 flessen met producten al vooraf te vullen in de machine. Zo hoef je helemaal niet meer te switchen haal je bijvoorbeeld je shampoo en PW rechtstreeks uit de hogedrukreiniger. En de Foam uit een foamlans.

Wat zit er in de PowerWash bundel?

 

Koch Chemie werd in 1968 opgericht in Duitsland.

Door constante ontwikkeling gedurende tientallen jaren van onderzoek en ontwikkeling en productie, is Koch-Chemie nu een toonaangevende leverancier van reinigings- en onderhoudsproducten voor de complete automobielsector. Koch Chemie levert aan meer dan 50 landen wereldwijd.

Bekende autofabrikanten zoals Mercedes-Benz, BMW en VW, evenals onafhankelijke instituten, hebben hun producten getest en goedgekeurd voor wereldwijde toepassing. De hoge kwaliteit van de producten wordt bewezen in het dagelijkse praktische gebruik in talloze wasinstallaties, autowasstraten, autofabrieken, autodealers, industriële bedrijven en de grootste autodetailbedrijven.

Extra informatie

Merk

Koch Chemie

1 beoordeling voor Koch Chemie PowerWash Set | Eenvoudig en Snel Auto Wassen- 4 x 1000 ml

  1. Christoph De leeuw (geverifieerde eigenaar)

    Doet wat het moet doen

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.