Koch Chemie PW Protector Wax | Spray-on Bescherming – 1000 ml

28,95

 • Eenvoudig aan te brengen (spray on, rinse off)
 • Direct Hydrofoob en waterparel effect
 • Te gebruiken op alle oppervlakken

Op voorraad

Beschrijving

 • Eenvoudig aan te brengen (spray on, rinse off)
 • Direct Hydrofoob en waterparel effect
 • Te gebruiken op alle oppervlakken

Koch Chemie PW Protector wax is dé wetcoat van Koch Chemie. Is hoogwaardige wax die bescherming, diepe glans en pareleffect biedt op de meest eenvoudige manier. Lak behandeld met ProtectorWax vormt een uitzonderlijk gladde en glanzende beschermlaag. Bij regelmatig gebruik worden fijne krasjes en matten gemaskeerd en wordt de lak beschermd tegen agressieve omgevingsinvloeden. ProtectorWax onderhoudt en maakt alle rubber- en kunststofcomponenten waterdicht, evenals alle cabriodakbekleding en draagt ​​zo aanzienlijk bij aan het behoud van het voertuig.

Onbehandelde verf heeft geen glad oppervlak. Hierdoor wordt licht diffuus gereflecteerd. De verf is niet reflecterend, het water rolt er niet gemakkelijk af en er is geen bescherming tegen de omgevingsinvloeden.

Een Wetcoat maakt bescherming eenvoudig.

De Koch Chemie Protector Wax is een innovatief product uit de stal van Koch Chemie en is baanbrekend op het gebied van bescherming en duurzaamheid. Protector Wax geeft een mooie, diepe glans en is uitstekend hydrofoob (waterafstotend en pareleffect). Dankzij deze eigenschappen is het enorm makkelijk om de wagen na het wassen te drogen. De speciale componenten in Koch-Chemie Protector Wax garanderen een perfecte en duurzame, hoogglanzende conservering en een verbeterd zicht bij regen (druppels worden goed weggedreven). Bij regelmatig gebruik verbetert de glanzende/beschermende werking, fijne krasjes worden afgedekt en alle andere onderdelen zoals rubbers, kunststof en zelfs cabriodaken worden geïmpregneerd. Op deze manier zijn ook deze oppervlakken beschermd tegen verbleken en dof worden. ProtectorWax draagt dus op doorslaggevende wijze bij aan het waarde behoud van auto’s!

ProtectorWax is te gebruiken als koude schuimwas. De speciale geurstoffen zorgen voor een fruitige geur. De PW geeft gemiddeld 4-6 weken bescherming.

Hoe kan ik Koch Chemie ProtectorWax aanbrengen?

Je kan ProtectorWax aanbrengen met een foam cannon, een spuitfles zoals een sprayfles of bijvoorbeeld via een drukspuit. Onmiddellijk effect: zelfs in de felle zon te gebruiken, opspuiten, afspoelen en de glans te bewonderen! Betrouwbare lakbescherming in een mum van tijd

 

Extra informatie

Merk

Koch Chemie

Inhoud

1000 ml

Hoe te gebruiken?

 1. Giet ongeveer 30ml ProtectorWax in 1 l water en breng het aan op de schone, nog natte auto.
 2. Laat het product eventjes inweken.
 3. Spoel het product grondig af met een hogedrukreiniger om vlekken te voorkomen.
 4. Als je het met een schuimpistool (foam cannon) aanbrengt, pas je de voorverdunning zodoende aan.
 5. Dep het resterende water af met een droogdoek.
 6. Meng het product slechts voor één toepassing en bewaar het niet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koch Chemie PW Protector Wax | Spray-on Bescherming – 1000 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.