Aanbieding!

Elite Detailer Wax set | Poets je auto met de hand

59,95

  • Poets je auto met de hand
  • Terug naar showroomstaat
  • Langdurige bescherming

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Poets je auto met de hand
  • Terug naar showroomstaat
  • Langdurige bescherming

De Elite Detailer Wax Set is speciaal samengesteld om het beste resultaat te krijgen met het handmatige poetsen van de auto. Wil je je auto de mooiste afwerking geven zonder een machine te hoeven gebruiken? Met de Elite Detailer wax set is dat mogelijk. Ook kun je de Wax set gebruiken als onderhoudsbundel tussen de polijstbeurten door.

Met de Elite Detailer wax set heb je alle producten voorhanden om de lak te reinigen, voeden en beschermen. De producten zijn op elkaar afgestemd en bevatten allen bestanddelen die elkaar versterken voor een zo goed mogelijke afwerking.

Stap 1: Kleien met Elite Detailer Lubricante en perfect soft klei

Om de lak perfect schoon en glad te krijgen raden we aan om te starten met kleien. De lubricante klei en de perfect soft klei gekozen om de kans op marring zo minimaal mogelijk te maken. De soft klei reinigt grondig zonder de lak te beschadigen.

Stap 2: De lak cleanen, voeden en beschermen met Elite Detailer AIO Super

De AIO Super is een perfect product om handmatig aan te brengen. Hiermee zul je 3 stappen kunnen halen uit 1 product. Namelijk het cleanen van de lak om eventueel restanten van het kleien te verwijderen. Het voeden van de lak en camoufleren van lichte swirls voor een zo strak mogelijke afwerking en het beschermen van de lak met een sealant basis. Hiermee heb je een beschermlaag om het resultaat mooi te houden en een mooie beading te krijgen.

Stap 3: Aftoppen en onderhouden met Elite Detailer Hydro Wax Ready

Voor een zo mooi mogelijke beading en sheeting (hydrofoob effect) is het aan te raden om de Hydro wax Ready te gebruiken voor een extra beschermlaag. ook kun je dit product gebruiken na iedere wasbeurt om de beschermlaag te boosten en de afwerking te perfectioneren.

In de set zit:

Extra informatie

Merk

Elite Detailer

EAN nummer

7424916723793

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elite Detailer Wax set | Poets je auto met de hand” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.