WORK STUFF Wasemmer | Wash / Wassen – Geel 20 liter

13,50

  • 20 liter capaciteit
  • Geschikt voor Grid Guard en Deksel
  • Robuust materiaal en vormgeving

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • 20 liter capaciteit
  • Geschikt voor Grid Guard en Deksel
  • Robuust materiaal en vormgeving

De Gele WORK STUFF wasemmer is een echte krachtpaster en met zijn inhoud van 20 liter ook erg groot. De zijkant is voorzien van een schaalverdeling. Nooit meer gokken hoeveel water er in ging. WORK STUFF staat bekend om zijn robuuste afwerking en duurzaamheid en deze emmer is daarin geen uitzondering. De gele wasemmer is bedoelt voor het autoshampoo sop. De stap na het gebruiken van de spoelemmer, waarbij de vuile handschoen wordt schoon gemaakt. Daarom staat er ook ‘Wash’ op de zijkant, het Engelse woord voor wassen.

De emmer is te gebruiken met alle chemicaliën die in het was en poets proces gebruikt worden. Het goede materiaal resulteert in een duurzame emmer.
Om het 2- emmer wasproces zo makkelijk mogelijk te maken heeft WORK STUFF de spoelemmer in het zwart uitgevoerd. De zwarte emmer is dus voor vuil water en deze gele voor schoon water met shampoo. Duidelijker kan niet.

Te gebruiken met  Grid Guard en Deksel

Ook is deze wasemmer te voorzien van een (los te bestellen) Grit Guard! Een Grid Guard is een filter die op de bodem van de emmer geplaatst kan worden. De filterconstructie heet als doel dat het vuil op de bodem van de emmer blijft en dus niet in de washandschoen komt.

Verder is er een gamma seal deksel beschikbaar om de emmer volledig waterdicht af te sluiten. Deze robuuste deksel dicht de emmer perfect af, waardoor hij makkelijk te vervoeren is. Een perfecte uitkomst om bijvoorbeeld heet water mee te nemen naar de wasbox.

* Grid Guard en deskel zijn los te bestellen.

 

 

Extra informatie

Merk

Stuff, Work

Inhoud

20 liter

Hoe te gebruiken?

Onze blog verteld je meer over het juist wassen van de auto.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WORK STUFF Wasemmer | Wash / Wassen – Geel 20 liter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.