SJP Polijstbal Katoen | Voor Boormachine – 75 mm

12,95

  • Geschikt voor Aluminium en andere metalen
  • Perfect voor moeilijk bereikbare plekken
  • Hardere bal voor eerste polijststap

Op voorraad

Beschrijving

  • Geschikt voor Aluminium en andere metalen
  • Perfect voor moeilijk bereikbare plekken
  • Hardere bal voor eerste polijststap

SJP Polijstbal Katoen is geschikt voor het machinaal polijsten en poetsen van aluminium en andere metalen. Een polijstbal is perfect voor moeilijk bereikbare plekken zoals de spaken van velgen. Deze SJP Polijstbal Katoen is de grove variant van de twee polijstballen van SJP. Vandaar dat menig hobbyist en professional hem dagelijks gebruikt voor het wat grovere poetswerk. Heb je wat zwaardere oxidatie of krasjes? Gebruik dan deze polijstbal met de SJP metal Polish of met de SJP polijstcompound Bruin. Beide opties zijn geschikt voor het creëren van een spiegel effect.

Met de SJP polijstbal Flanel tover je iedere boormachine om tot een handige polijstmachine. Deze polijstbal bestaat uit losse lagen zacht flanel en is standaard voorzien van een 6 mm dikke as. Hiermee kun je hem eenvoudig aan je boormachine monteren. Uitermate geschikt voor het machinaal poetsen of polijsten van moeilijk bereikbare plekjes. Ook is deze polijstbal uitermate geschikt voor het poetsen van kappen of andere aluminium of metaalachtige materialen, waar de polijstschijven wat minder goed bij komen.

Let op: Niet te gebruiken op nieuw chroom

 

Extra informatie

Merk

SJP

Hoe te gebruiken?

Ga je aan de slag met de Polijstbal katoen in combinatie met de SJP Metal Polish? Ga dan als volgt te werk:

Breng wat SJP Metal Polish aan op het onderdeel en smeer het uit met de Polijstbal katoen. Zet vervolgens de boormachine aan en beweeg deze langzaam heen en weer. De polijstbal zal zwart kleuren door het poetsen. Merk je dat het poetsmiddel niets meer doet? Breng dan weer langzaam wat extra metal polish aan. Laat het even opdrogen en poets vervolgens uit met een zachte microvezeldoek.

In combinatie met de SJP Polijstcompound Bruin

Gebruik je de Polijstbal Katoen in combinatie met de SJP Polijstcompound Bruin? Ga dan als volgt te werk:

Zet de boormachine aan op ongeveer 3500 rpm. Houd vervolgens de polijstbal tegen de polijstcompound. Deze zal langzaam absorberen door de warmte (in het begin komen wat draadjes vrij). Vervolgens polijst je het onderdeel door langzaam heen en weer te bewegen. Breng weer nieuwe pasta aan op het moment dat de pasta niets meer doet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SJP Polijstbal Katoen | Voor Boormachine – 75 mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.