SJP Polijstbal Flanel | Voor Boormachine – 75 mm

12,95

  • Geschikt voor Aluminium en andere metalen
  • Perfect voor moeilijk bereikbare plekken
  • Zachte bal voor laatste polijststap

Op voorraad

Beschrijving

  • Geschikt voor Aluminium en andere metalen
  • Perfect voor moeilijk bereikbare plekken
  • Zachte bal voor laatste polijststap

SJP Polijstbal Flanel is geschikt voor het machinaal polijsten en poetsen van aluminium en andere metalen. Een polijstbal is perfect voor moeilijk bereikbare plekken zoals de spaken van velgen. De flanellen bal is de zachtste variant en wordt meestal als laatste stap gebruikt in het poets of polijst proces. De bal kan door middel van de adapter machinaal gebruikt worden in een handboormachine.

Met de SJP polijstbal Flanel tover je iedere boormachine om tot een handige polijstmachine. Deze polijstbal bestaat uit losse lagen zacht flanel en is standaard voorzien van een 6 mm dikke as. Hiermee kun je hem eenvoudig aan je boormachine monteren. Uitermate geschikt voor het machinaal poetsen of polijsten van moeilijk bereikbare plekjes. Ook is deze polijstbal uitermate geschikt voor het poetsen van kappen of andere aluminium of metaalachtige materialen, waar de polijstschijven wat minder goed bij komen.

Let op: Niet te gebruiken op nieuw chroom

 

Extra informatie

Merk

SJP

Hoe te gebruiken?

Breng wat SJP Metal Polish aan op het onderdeel en smeer het uit met de Polijstbal Flanel. Zet vervolgens de boormachine aan en beweeg deze langzaam heen en weer. De polijstbal zal zwart kleuren door het poetsen. Merk je dat het poetsmiddel niets meer doet? Breng dan weer langzaam wat extra metal polish aan. Laat het even opdrogen en poets vervolgens uit met een zachte microvezeldoek.

In combinatie met de SJP Polijstcompound Groen
Ga je aan de slag met de Polijstbal flanel in combinatie met de SJP Polijstcompound groen? Ga dan als volgt te werk:

Zet de boormachine aan op ongeveer 3500 rpm. Houd vervolgens de polijstbal tegen de polijstcompound. Deze zal langzaam absorberen door de warmte (in het begin komen wat draadjes vrij). Vervolgens polijst je het onderdeel door langzaam heen en weer te bewegen. Breng weer nieuwe pasta aan op het moment dat de pasta niets meer doet.

Pro tip!
Wanneer er zwarte vegen ontstaan tijdens het polijsten met de polijstbal en de groene polijstcompound, betekent dit vaak dat het materiaal te koud is. Gebruik in zo’n geval wat minder polijstpasta of zorg dat het materiaal wat warmer wordt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SJP Polijstbal Flanel | Voor Boormachine – 75 mm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.