Liquid Elements T4000 V2 | Excentrische Polisher – 15 mm

(1 klantbeoordeling)

169,95

 • Krachtige 950 W motor
 • 15 mm dual action polijstmachine
 • Incl. handige opbergtas

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

 • Krachtige 950 W motor
 • 15 mm dual action polijstmachine
 • Incl. handige opbergtas
De Liquid Elements T4000 excentrische polisher is dé beste keuze als je op zoek bent naar een krachtige en moderne polisher waarmee auto’s, vrachtauto’s en zelfs boten gepolijst kunnen worden.

De krachtige 950 Watt motor is sterk genoeg om snel correctie te krijgen en de 15 mm uitslag maakt het mogelijk om sneller grotere oppervlaktes te polijsten. Door het hoge motorvermogen stopt de vrij roterende rotatie van de steunplaat niet, zelfs niet bij licht kantelen op ronde oppervlakken. Hierdoor is de Liquid Elements T4000 V2 niet alleen geschikt voor beginners, maar ook voor professionele detailers.

De Liquid Elements T4000 V2valt op door het moderne ontwerp van de excentrische polijstmachine, de twee LED’s aan de bovenkant van de polijstmachine geven het juiste drukbereik aan tijdens het polijstproces. Als de groene LED-lamp brandt, is de druk voldoende, de rode LED-lamp brandt, moet de druk op het oppervlak worden verlaagd. Tevens heeft deze machine een kabellengte van 8 meter.

Met het moderne design van de excentrische polisher, het bijzonder prettige gevoel en de robuuste en soepel lopende elektronica valt de Liquid Elements T4000 V2bijzonder op. De twee leds aan de bovenzijde van de polijstmachine geven het juiste printgebied aan tijdens het polijstproces. Als de groene LED-lamp brandt, is de druk voldoende, als de rode LED-lamp brandt, moet de druk op het oppervlak worden verminderd.

Een polijstmachine moet goed voelen

Tijdens een dag polijsten kunnen hevige trillingen in van een polijstmachine vermoeidheid veroorzaken. De Liquid Elements machines kenmerken zich door de lage trillingen en de ergonomie.
De robuuste behuizing beschermt de krachtbron en ziet er gaaf uit.  Maar daarnaast zijn de handgrepen en overall design zo gemaakt dat een ergonomische werkhouding gestimuleerd wordt.

Wat zit er bij ?

 • Reeds gemonteerde steunschijf van 125 mm
 • Liquid Elements opbergtas
 • Vervangende koolborstels
 • Inbussleutel
 • Handleiding

Koolborstels

De voorgemonteerde koolborstels (1 paar) in de polisher hebben een gemiddelde levensduur van ca. 350 uur puur gebruik. Dit komt overeen met de voorbereiding van ca. 50 voertuigen.  Een juiste omgang met en gebruik van de machine tijdens het polijstproces is hierbij een vereiste, omdat de levensduur van de koolborstels anders sterk kan variëren.

Extra informatie

Excentrische uitslag

15 mm

Pad formaat

5 inch ( +/- 125 – 130 mm)

Specificaties Polijstmachine

Technische specificaties

– Spanning: 230V ~

– Frequentie: 50Hz

– Stroomverbruik: 950 watt

– Hijssnelheid: 2000-5000 min -1

– Schijfdiameter: max. 125 mm

– Spindelmaat 5/16 “-24

– Gewicht: 2,7 kg

– Lpa (geluidsdruk): 84dB (A)

– Lwa (geluidsvermogen): 95dB (A)

– Kabellengte: 8 meter

1 beoordeling voor Liquid Elements T4000 V2 | Excentrische Polisher – 15 mm

 1. Joshua de Rooij

  Perfecte machine! Ik heb altijd met een DAP900 gewerkt. Maar met deze machine polijst ik swirls sneller er uit en kan ik sneller grote panelen doen en hij is nog goedkoper ook.

  Het lampje bovenop is ook ideaal. Het viel me op dat ik nog best vaak te hard drukte.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.