Liquid Elements T2000 Basic Set | Poetsmachine Startersset

129,00

  • Veilig en eenvoudig autopoetsen
  • Breng de glans terug op je lak
  • Lichte en handzame poetsmachine

Beschrijving

  • Veilig en eenvoudig autopoetsen
  • Breng de glans terug op je lak
  • Lichte en handzame poetsmachineset

De Liquid Elements T2000 Basic Set bevat alles wat je nodig hebt om te starten met autopoetsen. Is je lak dof en verkleurt? Wil je de glans terug brengen op je lak? Dan heb je in deze set alles om snel je auto te laten glanzen. De Liquid Elements T2000 is een geweldige machine en is door iedereen te bedienen. De poetsmachine is licht, ongevaarlijk en iedere beginner kan hier mee overweg.

De reden waarom de meeste mensen beginnen met het poetsen van de auto is om de glans terug te krijgen. Soms wordt de lak dof en verkleurt het. En soms heeft de lak last van zogenaamde waskrassen (swirls). Je kunt de auto dan naar een autopoetser brengen. Maar je kunt zelf ook aan de slag gaan. Met de Liquid Elements Basic Set heb je een perfecte combinatie om veilig aan de slag te gaan op je lak.

Liquid Elements T2000 starters poetsmachine

De Liquid Elements T2000 poetsmachineset is een kleine, compacte Dual Action-polijstmachine voor het polijsten van je auto, motor, boot en meer! Gemakkelijk te bedienen en veilig in gebruik, ideaal voor beginners dus. De 710 watt motor is sterk genoeg voor het poetswerk van iedere autolak en uitermate geschikt voor het aanbrengen van wax en sealant. Wil je beginnen in de wereld van machinaal poetsen? Dan kun je met de poetsmachineset uit de voeten.

Op de bovenkant van de poetsmachine zit een lampje dat aangeeft of je teveel of voldoende druk geeft op de lak om goed te poetsen. Ook maakt de steunplaat zowel een zijwaartse als ronddraaiende beweging. Door deze combinatie zal de temperatuur laag blijven en zal je niet door de lak heen poetsen.

De Koch Chemie One Cut en finish, met bijbehorende pad, is een perfect poetsmiddel om de lak weer glanzend te maken en krasjes te verwijderen. In dit polijstmiddel zit ook direct een bescherming waardoor je na het poetsen niet nog extra een wax hoeft aan te brengen. Je kunt daarna dus direct genieten.

Wat zit er in de poetsmachineset :

Extra informatie

Merk

Liquid Elements

Pad formaat

5 inch ( +/- 125 – 130 mm)

Excentrische uitslag

8 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liquid Elements T2000 Basic Set | Poetsmachine Startersset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *