Koch Chemie KC-Refresher Fluid | Vernevelingsvloeistof – 1000 ml

130,00

  • Verwijder geurtjes uit het interieur en ventilatiekanaal
  • Doodt en verwijdert algen, bacteriën en virussen
  • Niet-schadelijk alternatief voor een ozongenerator

Beschrijving

  • Verwijder geurtjes uit het interieur en ventilatiekanaal
  • Doodt en verwijdert algen, bacteriën en virussen
  • Niet-schadelijk alternatief voor een ozongenerator

De Koch Chemie KC-Refresher Fluid is een speciale vernevelingsvloeistof is speciaal ontwikkeld voor warme verneveling in de KC-Refresher. Geheel zonder het gebruik van ozon zorgt de innovatieve combinatie van werkzame bestanddelen voor een onmiddellijke en langdurige eliminatie van onaangename geuren. Door de verneveling kan de vloeistof perfect in het interieur worden verdeeld en zo een optimaal resultaat bereiken, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.

 

Extra informatie

Merk

Koch Chemie

Inhoud

1000 ml

Hoe te gebruiken?

Toepassing voor geurtjes

Gebruik het apparaat altijd in overeenstemming met de bedieningsinstructies! Verwijder de dikste vervuiling en
geurbronnen door van te voren grondig te reinigen. Vervang ook het interieurfilter.  Voor gebruik in een middenklasser min. 100 ml, voor grotere voertuigen dienovereenkomstig meer, in de KC-Refresher vullen. Plaats de KC-Refresher in de auto en sluit ramen en deuren, doe de ventilatie van de auto aan en wacht 20 minuten. Open na 20 minuten de deuren en kofferruimte van de auto en laat de ventilatie nog een paar minuten door blazen.

Toepassing voor Corona

Toepassing is snel en eenvoudig. Een intensievere behandeling is nodig om omhulde virussen betrouwbaar te bestrijden. Laat het apparaat 200 ml KC-Refresher Fluid verdampen. De totale effectieve tijd moet minimaal 60 minuten zijn. De KC-Refresher Fluid is fijn verneveld en dringt zo door tot in de verste hoeken van het interieur, vooral in het ventilatiesysteem en de verdamper van het airconditioningsysteem. Door de combinatie van actieve ingrediënten en hete verneveling is de applicatie onafhankelijk van temperatuur en vochtigheid. Het voertuig kan kort na het aanbrengen weer worden gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koch Chemie KC-Refresher Fluid | Vernevelingsvloeistof – 1000 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.