Good Stuff Alkaline Wheel Cleaner | Alkalische Velgenreiniger – 1L

14,95

  • Alkalische maar zuurvrije velgenreiniger
  • Voordelig concentraat (vanaf € 1,50 per liter)
  • Erg zacht voor velgen

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Alkalische maar zuurvrije velgenreiniger
  • Voordelig concentraat (vanaf € 1,50 per liter)
  • Erg zacht voor velgen

Good Stuff Alkaline Wheel Cleaner is, zoals de naam al doet vermoeden, een alkalische maar zuurvrije velgenreiniger in concentraat. Het product wordt 1:3-1:10 verdund in een sprayflacon en kan, afhankelijk van de concentratie, gebruikt worden voor zowel sterk vervuilde als goed verzorgde velgen. Het product heeft over het algemeen een grotere reinigingskracht dan traditionele “vliegroestverwijderaars” en heeft een goed schuimend effect, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is met je favoriete brushes en borstels. Een geur van Coca Cola zorgt voor de finishing touch.

Good Stuff maakt chemie van de bovenste plank, Wheel Cleaner Alkaline is daar een heel goed voorbeeld van. Naast een geweldige reinigingskracht, zelfs bij lage concentraties, heeft het ook een ingebouwd anticorrosief effect. Hierdoor is het bijzonder zacht is voor alle soorten velgen. Er zit een superhoeveelheid smeermiddel in het product, waardoor je borstels en borstels weinig wrijving met de randen hebben wanneer ze worden aangeraakt. Het product schuimt op  en het helpt als je het oppervlak agiteert om het vuil op te tillen, zodat de velgen gemakkelijk schoon te spoelen zijn.

Krachtiger, goedkoper. Vanaf € 1,50 per liter

Met Wheel Cleaner Alkaline maak je al een goede velgenreiniger vanaf slechts € 1,50 per liter. Dat betekent dat je echt veel velgen schoon krijgt voor het geld. Ideaal als je veel aan velgenzorg doet en meestal veel velgenreiniging gebruikt . Dan is hier een kans om de prijs per liter ver naar beneden te krijgen.

Krachtiger dan vliegroestverwijderaars

Wheel Cleaner Alkaline is het product datje u kiest als je iets wilt dat zachtaardig moet zijn, maar ook krachtig. In feite is het potentieel veel krachtiger dan elke velgenreiniger in ons assortiment met “bleeding effect”. Iron Removers zijn vaak goed in het verwijderen van remstof maar komen tekort bij het reinigen van ander vuil. Maar om vuil te verwijderen, waarvan er veel meer op de velgen zit, is Good Stuff Alkaline Wheel Cleaner superieur.

In een ideale situatie kun je eerst Wheel Cleaner Alkaline gebruiken, eventueel als een contactloze wasbeurt van de velgen, om daarna om Good Stuff Iron Remover te gebruiken voor verbrande metaaldeeltjes die mogelijk achterblijven.

 

Extra informatie

Merk

Good Stuff

Inhoud

1000 ml

Hoe te gebruiken?

Instructies:

Mix het product zoals je het wilt gebruiken
Spray direct op de velgen
Laat het 1-2 minuten weken
Gebruik indien nodig een borstel
Grondig spoelen met water

Opmerking:

Schudden voor gebruik
Niet gebruiken in direct zonlicht
Laat het product niet uitdrogen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Good Stuff Alkaline Wheel Cleaner | Alkalische Velgenreiniger – 1L” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.