Detailing Kingdom Drift X | Bandendressing – 500 ml

(1 klantbeoordeling)

9,95

 • Siliconenvrij
 • UV bescherming
 • Wekenlang resultaat

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

 • Siliconenvrij
 • UV bescherming
 • Wekenlang resultaat

Detailing Kingdom Drift X is een goed doordachte bandendressing. Veel mensen hebben vaak frustraties als het gaat om bandendressings; te vettig…….. te glanzend …….. niet glanzend genoeg …….. niet duurzaam genoeg …….. de lijst gaat verder. Detailing Kingdom is trots op het perfectioneren van producten. Ze produceren alleen producten produceren die een exacte specificatie hebben, zowel qua toepassing als prestaties. En in die lijn is Detailing Kingdom Drift X is geen uitzondering. het doel was om een combinatie te vinden tussen zijdeglans look met fantastische duurzaamheid. En dat is gelukt. De formule is specifiek ontwikkeld voor rubber of rubberachtige textuur.

Detailing Kingdom Drift X is eenvoudig aan te brengen en verbetert onmiddellijk het uiterlijk van de banden. Bovendien droogt Drift X extreem snel, dus als je na het schoonmaken van je auto besluit om een ​​ritje te maken, hoef je je geen zorgen te maken over ‘sling’ langs de zijkant van je carrosserie. Wel zo fijn!

Bovendien is Drift X geen bandendressing met een resultaat van 2 dagen. Dit product gaat wekenlang in plaats van dagen mee. DriftX is siliconenvrij en revitaliseert de rubberconditie . Dus droogtescheurtjes worden tegen gegaan.  Verder is de formule extreem waterafstotend en biedt het de banden UV-bescherming.

 

 

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Dirft X kan worden aangebracht met behulp van een bandenverband-applicator, maar onze voorkeursmethode is om Drift X rechtstreeks op uw banden te spuiten en een borstel te gebruiken om het product rond te verspreiden. Wacht een paar minuten om volledig te drogen. Dit product kan worden gelaagd voor extra glans.

* Was de banden voor het aanbrengen. Probeer bij de eerste keer gebruik 5 dagen na de eerste applicatie een tweede applicatie aan te brengen voor een extra lang resultaat.

GOED SCHUDDEN VOOR ELK GEBRUIK!

1 beoordeling voor Detailing Kingdom Drift X | Bandendressing – 500 ml

 1. Remon Van Dalen (geverifieerde eigenaar)

  Een goede betaalbare banden dressing.
  Per band 4 sprays op een applicator is genoeg en geeft een look van nieuwe banden.
  Geen vettige glans zo als bij de dealers.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.