ECClogo kleiner
(31)
4.9/5

Ontvang een Gratis Giftset

t.w.v. € 37,-

Bij aanschaf van de blower. 

BLO auto blower actie

Deze actie loopt nog:

Bestel de BLO AIR-RS of AIR-GT ….

en ontvang een gratisGiftset’

Liever de single engine BLO AIR-RS ? 

Prijs: € 179,-

Als je besluit om je auto in de winter te wassen, wil je toch zo snel mogelijk klaar zijn?

Door de auto te drogen met een BLO car dryer gaat dit 80% sneller dan drogen met een droogdoek. Bijkomend voordeel is dat de auto contactloos gewassen word en er dus zonder krassen gedroogd wordt.

Nu de koude wintermaanden aan zijn gebroken kan de blower ook gebruikt worden om de auto sneeuwvrij te maken zonder krassen.  Vaak wordt dat eraf geschoven met de jas of een borstel. Met alle gevolgen van dien. De AIR-GT is sterk genoeg om de sneeuw eraf te blazen, met maar liefs 8PK!

8 PK tot je beschikking.

De motoren en ventilatoren zorgen voor meer dan 325 m/s (64.000 FPM) airflow. Deze flow zul je niet altijd nodig hebben, dus is er een instelbare knop om de blaaskracht te doseren. Maar het is lekker dat je de kracht tot je beschikking hebt. Voor welk deel je hem ook gebruikt, je kunt de auto veilig en krasloos drogen.

BLO AIR-GT knop
BLO AIR-GT slang

 Ruim 10 meter reikweidte

Om het drogen van ieder voertuig makkelijker te maken heeft de AIR-RS een slang van 5 meter en een netsnoer van 5 meter. Een reikwijdte van wel 10 meter dus.De AIR-GT heeft zelfd een slang van 8 meter!
 
Meer dan genoeg om rondom de auto te komen. De hoogwaardige slang aansluiting van de autoblower wordt vergrendeld en een zachte en comfortabele neopreenhandgreep maak de slang handzaam..
 

Het nieuwe drogen

Velgen, kieren, spiegels en grills zijn vaak lastig te bereiken met een droogdoek. En als je de auto dan net droog hebt, loopt zo’n waterstraaltje uit deze plekken om weer vlekken achter te laten. Met een autodroger is blaas je dit water gewoon weg. Gaan waterstraaltjes meer en geen kalkvlekken meer. Heerlijk!

5/5
"Ondanks dat ik mijn VW Polo van de zaak heb, ben ik er toch zuinig op.
Ik droog de auto snel met de BLO AIR-GT. Zo blijft de auto als nieuw."
Ronald Vinke
VW Polo Bluemotion '17
5/5
"Eindelijk hebben we onze nieuwe gezinsauto binnen. We gebruiken hem dagelijks en
met 2 kids is het lastig om de auto netjes te houden.

In de winter blaas in met de autodroger het sneeuw van de auto. Omdat de lucht warm is hoe ik ook niet meer te krabben. Top! "
Armand Erenstein
Seat Arona '19

Elitecarcare.nl | Poetsproducten voor iedere auto.

Bij EliteCarCare.nl vind je poetsspullen van verschillende topmerken. Wij werken met ervaren autopoetsers en detailers die ons helpen bij de selectie van goede producten. We streven er naar om het aanbod aan te sluiten op jouw wensen.

Juist om dit aanbod optimaal te houden werken met merken die hun strepen (internationaal) verdient hebben met goed geteste producten. Ieder merk heeft bepaalde specialismen, daarom zie je bij bepaalde producten ook dat we een aanbeveling geven

De waardering van elitecarcare.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 45 reviews.