BLO AIR-RS | Warme lucht droger – 600 Watt

209,00

  • Drogen met warme lucht
  • 5 meter lange slang
  • 2 jaar garantie

Uitverkocht

Beschrijving

  • Drogen met warme lucht
  • 5 meter lange slang
  • 3 jaar garantie

De BLO AIR-RS autodroger stelt je in staat om de auto contactloos te drogen. Je hoeft met deze warme lucht droger niet meer bang te zijn voor het aanbrengen van krassen in het droogproces. De Air-RS is een compacte en krachtige lucht droger om de auto of motor veilig en simpel te drogen.

Tot 55% meer droogvermogen

Iedereen kent het wel: ventilatieroosters of de gril waar druppels in blijven, buitenspiegels waar een druppel uit loopt of het water in de carroseriekieren. Een autodroger lost deze irritaties op. De 5 meter lange, uittrekbare, slang en de 5,5 pk sterke motor maakt dit de krachtigste en meest compacte autodroger in z’n klasse. De AIR-RS heeft tot 55% meer droogvermogen bieden dan sommige andere autodrogers! De 5PK motor zorgt voor een luchttemperatuur tot 30 graden boven de omgevingstemperatuur, wat voor een snelle droogtijd zorgt. Er wordt uitsluitend gefilterde lucht geblazen waardoor het apparaat veilig is voor gevoelige oppervlakten als erf, chroom en kunststoffen.

10 meter reikwijdte

Om het drogen te vergemakkelijken heeft de AIR-RS een blazerslang van 5 meter en een netsnoer van 5 meter. Een reikwijdte van wel 10 meter dus. Meer dan genoeg om rondom de auto te komen. De hoogwaardige slang aansluiting van de autoblower wordt vergrendeld en een zachte en comfortabele neopreenhandgreep maak de slang handzaam.

De AIR-RS heeft een traploos instelbare, variabele regeling. Dit kun je gebruiken om de luchtstroom harder en zachter te zetten, zodat je volledige controle hebt. Met een afzonderlijk verwarmingselement van 600 W kan het warmte genereren tot 56 graden, waardoor het water wordt verplaatst of verdampt. Hierdoor zijn er geen watervlekken en heb je een streeploos resultaat.

Extra informatie

Merk

BLO Cardryers

Specs

Specificaties:

– 5,5 PK via een enkele motor
– 43.500 CFM / FPM
– Lange rek slang van 16 ‘/ 5 meter
– Variabele luchtsnelheidregeling
– Hete gefilterde lucht
– Lang voedingskabel 16 ‘/ 5M
– 2 jaar garantie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BLO AIR-RS | Warme lucht droger – 600 Watt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *