Road Warrior Plus | Tijdelijke Lakbescherming – 473 ml

49,99

  • Tijdelijke bescherming
  • Beschermt tegen steenslag en vuil
  • Makkelijk aanbrengen en eraf halen

 

Op voorraad

Beschrijving

  • Tijdelijke lakbescherming
  • Beschermt tegen steenslag en vuil
  • Makkelijk aanbrengen en eraf halen

Road Warrior Plus is over komen waaien vanuit Amerika. Daar is het al immens populair onder showcars en trackjunkies. Nu kun je het ook in Nederland krijgen. De Road Warrior Plus biedt een tijdelijke bescherming van de lak tegen alles wat je onderweg tegen komt.

Heb je met je auto een dagje trackday of vrij rijden  in je agenda, maar wil je de lak van de auto netjes houden? Dan is Road Warrior een ideale oplossing. Deze transparante, plastic beschermlaag kun je met bijgeleverde applicator zelf aanbrengen. Scheur daarna het asfalt van het circuit en haal na die tijd de laag weer makkelijk van je auto af. Zonder achterblijvende restjes of schade.

Road Warrior plus beschermt je voertuig tegen o.a.:
– Vuil
– Steenslag
– Rubber en teer
– Vliegroest

Een showcar veilig rijden zonder blauwe tape?

Je werkt hard om leuk speelgoed te hebben. En het heeft je bloed, zweet en tranen gekost om je auto in showstaat te krijgen. Het aanschaffen en bouwen ervan is slechts het halve werk. De showkwaliteit behouden is de rest en dit behouden kan een fulltime baan zijn. We begrijpen dat je je auto wilt beschermen. Maar hoe zonde is het dan om je auto te verbergen onder een laag blauwe tape. Juist bij het binnenrijden op een meeting heb je de leukste reacties.

En met de blauwe tape ben je lang bezig met het opplakken en bijna net zo lang met het afpellen. En dan moet de show nog beginnen.. Een bra of steenslaghoes is ook geen ideale oplossing omdat deze kleine krasjes en swirls kunnen achterlaten op je strakke lak. De Road Warrior Plus Paint Protection Film is dan toch veel fijner. Een transparante en beschermende tijdelijke folie om je showcar te beschermen tegen schade. En je rijdt met je auto in volle glorie.

Roadtrip, Off-road en Circuitdagen

De Road Warrior rol je eenvoudig op met de meegeleverde applicator en bakje. Dit zorgt voor een tijdelijke afdichting en beschermt het voertuig. Het maakt niet uit of het een camper, vrachtwagen, muscle car, motor of tracktoy is. De Road Warrior kun je gebruiken voor al je roadtrips, circuitdagen, off-road rijden, concours of in de pekel in de winter. De beschermlaag rol je op de lak als een witte vloeistof, maar droogt op tot een heldere, beschermende folie.  Vergelijk het met het bekende Plasti-dip, maar dan transparant.

  • Goedkoper dan een wrap of doorzichtige folie
  • Beschadigd de lak niet met afpellen
  • Kan ook worden opgespoten met een HVLP-pistool
  • Ook over kunststof en glas

Toepassingen

Met de 473 ml versie kun je ongeveer 6-8 grote auto’s volledig voorzien van een coating. (uitgaande van 2-3 lagen). Het gebruik is dus zuinig. De Road Warrior Plus kan ook worden aangebracht over een ceramische coating of waxlaag. Echter is dit geen eis als ondergrond. Ook op een onbewerkte schone lak kan dit. Een wax of coating kan ervoor zorgen dat de eerste laag niet egaal dekkend wordt en gaat zorgen voor druppelvorming, maar de tweede laag zal dit oplossen. Geen zorgen dus.

Des te dikker de applicatie, des te eenvoudiger het verwijderen gaat. Wees dus niet te zuinig met het aanbrengen, je hebt er later plezier van. De lagen moeten melkwit zijn, totdat je de lakkleur bijna niet meer ziet. Bij het aanbrengen van te dunne lagen zal de laag niet in grote stukken kunnen verwijderen. De lagen drogen transparant, maar met wat textuur, op. Een dikkere laag, biedt ook meer bescherming.

** Niet aanbevolen voor gebruik in regen, omdat het zacht wordt.

Video van Road Warrior Plus in actie

 

 

Extra informatie

Merk

Road Warrior

Inhoud

473 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Road Warrior Plus | Tijdelijke Lakbescherming – 473 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.