Road Warrior Plus | Tijdelijke Lakbescherming – 236ml

36,95

 • Tijdelijke bescherming van de lak
 • Beschermt tegen vuil, steenslag etc.
 • Makkelijk aanbrengen en afpellen

Op voorraad

Beschrijving

 • Tijdelijke bescherming van de lak
 • Beschermt tegen vuil, steenslag etc.
 • Makkelijk aanbrengen en afpellen

Road Warrior Plus is een al immens populair onder showcars en trackjunkies in Amerika, maar is nu ook overgewaaid naar Nederland. De Road Warrior Plus biedt een tijdelijke bescherming van de lak. Ga je met je strakke auto naar een trackday of vrij rijden en wil je de lak van de auto netjes houden? Dan is Road Warrior echt dé oplossing. Deze transparante, plastic beschermlaag is zelf aan te brengen met de bijgeleverde roller en simpel er weer af te halen.

Bescherm je voertuig tegen:
– Vuil
– Steenslag
– Rubber en teer
– Vliegroest

Geen blauwe tape meer op je showcar

Je bent trots op je auto. Het niet alleen een auto of vrachtwagen, het is je baby. Net als wij, werk je hard om leuk speelgoed te hebben, maar het aanschaffen en bouwen ervan is slechts het halve werk. Hun uiterlijk behouden en hun waarde behouden kan een fulltime baan zijn. Hoe zonde is het dan om de auto onder te plakken met blauwe tape. Als je aan komt rijden op een meeting, heb je vaak de leukste reacties. Zonde als alles verborgen zit.

Je bent hartstikke lang bezig met het opplakken en bijna net zo lang met het afpellen. En dan moet de show nog beginnen.. En een full bra of steenslaghoes is ook niet je van het. Hierdoor kun je kleine krasjes en swirls krijgen op je strakke lak. De Road Warrior Plus Paint Protection Film is dan toch veel fijner. Een transparante en beschermende tijdelijke folie om je showcar te beschermen tegen schade. En je rijdt met je auto in volle glorie.

Roadtrip, Off-road en Circuitdagen

De vloeistof rolt gemakkelijk op met de meegeleverde applicator en bakje. Deze tijdelijke afdichting beschermt het voertuig. Het maakt niet uit of het een camper, vrachtwagen, muscle car, motor of tracktoy is. Perfect voor roadtrips, circuitdagen, off-road rijden, concours of in de pekel in de winter. Deze beschermer rolt op als een witte vloeistof, maar droogt op tot een heldere, beschermende folie die gemakkelijker af pelt. Vergelijk het een beetje met Plasti-dip, maar dan transparant.

 • Veel goedkoper dan een wrap
 • Beschadigd de lak niet met afpellen
 • Kan worden opgespoten met een HVLP-pistool
 • Alle details en contouren kunnen meegepakt worden
 • Ook over kunststof en glas

Toepassingen

Met de 236 ml versie kun je ongeveer 3 grote auto’s volledig voorzien van een coating. (uitgaande van 2-3 lagen). Het is dus een zuinig en veelzijdig product. De Road Warrior Plus kan daarnaast worden aangebracht over een ceramische coating of waxlaag, maar dit is geen vereiste. Het is het belangrijkste dat de lak schoon is. Een wax of coating zal ervoor kunnen zorgen dat de eerste laag niet egaal dekkend wordt en gaat zorgen voor druppelvorming. Geen zorgen. De 2e laag pakt dit wel weer op.

Des te dikker je het aanbrengt, des te makkelijker het verwijderen gaat. Wees dus niet te zuinig. De lagen moeten zo troebel wit zijn, dat je de lakkleur bijna niet meer ziet. Als je dunne lagen aanbrengt, zal je de laag niet in grote stukken kunnen verwijderen. De lagen drogen transparant, maar met wat textuur, op. Des te meer en dikke je de lagen aanbrengt, des te sterker de bescherming ook is.

** Niet aanbevolen voor gebruik in regen, omdat het zacht wordt.

Video van Road Warrior Plus in actie

 

 

Extra informatie

Merk

Road Warrior

Inhoud

236 ml

Hoe te gebruiken?

Stap 0

Was en droog het voertuig, zorg ervoor dat het voertuig goed schoon is. Een wax laag heeft de voorkeur maar is niet perse nodig. Keer de fles een paar keer op zijn kop maar doe dit met beleid.

Stap 1:
Verf het op met een roller.

Gebruik 3 verfrollers (meegeleverd in elke set). Dikker is beter. Wees genereus – schilder een basislaag en wacht ongeveer 5 minuten tussen lagen 2 en 3. Een eenvoudig applicatieproces. Aanbrengen moet worden gedaan bij een omgevingstemperatuur van 19 ̊C of hoger.

Stap 2:
Laat het drogen

Laat de coating gedurende 30 minuten uitharden. De droogtijd is afhankelijk van de temperatuur, vochtigheid en het zonlicht. Voor de snelste droogtijd kun je het laten drogen in de zon of onder warmtelampen. Het droogt helder op en laat een lichte textuur achter.

Zorg ervoor dat de coating goed uitgehard is, voordat je deze bloot stelt aan de weer omstandigheden.

Stap 3:
Rij en geniet!

Je bent beschermd tegen steenslag, teer, wegrubber, noem maar op!

Stap 4:
Trek het eraf

De coating is gemakkelijk te verwijderen met temperaturen van 16-32 ̊C. Verwijder de coating niet wanneer deze warm is of in direct zonlicht staat. De coating is het makkelijkst te verwijderen wanneer het koel en nat is. Spray de coating in met een spuitfles of tuinslang met koud of lauw water (gebruik geen warm water). Laat het water ongeveer 2 minuten intrekken en de coating kan er nu met de hand afgeschild worden. De coating kan ook worden verwijderd met een hogedruk reiniger.

Begin met een rand langs de omtrek van uw beschermde gebied. Breng gelijkmatige spanning aan en trek zachtjes dicht bij de verf. Als je 3 lagen aanbracht, zal het gemakkelijk loslaten.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Road Warrior Plus | Tijdelijke Lakbescherming – 236ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.