Aanbieding!

NeoWaX No2 + No5 | Exclusieve set – Wax en Primer

44,95

 • Nan-grafeen primer en wax in 1 set
 • Zeer lange standtijd
 • Exclusieve NEOWAX CoatingWax technologie

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

 • Nan-grafeen primer en wax in 1 set
 • Zeer lange standtijd
 • Exclusieve NEOWAX CoatingWax technologie

De NeoWax N02 + N05 exlusieve set  combineert de innovatieve N02 synthetische wax met de N05 nano-grafeen primer. Deze wax biedt een bescherming voor de lak en is geoptimaliseerd voor alle lak soorten. De langdurige formule beschermt oppervlakken en zorgt voor een perfecte sheeting. De No2 prestaties worden versterkt door de nano-grafeen primerafdichting met een langdurige formule
Het resultaat van de wax is een glasachtige glans en langdurige ultra-beading. De standtijd kan oplopen tot 16 maanden!

Primer in de bonusset

Primer No.5 kan worden gebruikt om de hechting van de wax te perfectioneren. We raden aan om de primer te gebruiken voordat u № 2 de eerste keer gebruikt. Na het primen kan de wax zonder primer worden aanbracht in het vervolg. De primer wordt dun aangebracht in de een dambordpatroon. Doe het primen paneel voor paneel.

In de Exclusieve set inbegrepen:

 • № 2 50 ml,
 • № 5 primer 15 ml,
 • FINISHER microfiber

Uniek aan de wax

De No2 synthetische wax voldoet aan de eisen voor hogere chemische bestendigheid. Waar traditionele sealants en waxen lijden onder het gebruik van chemacalien en weersinvloeden is dat bij NeoWax No2 een stuk minder. Daarnaast is de wax voor iedereen gemakkelijk te verwerken zijn en worden fouten vergeven. De consistentie van de was is perfect en stevig, boterachtig. In een test kon een detailer aantonen dat urenlang weken met puur wasmiddelconcentraat (pH ongeveer 12,5) de hydrofobiciteit van №2 niet beschadigde. De stabiliteit van de No 2 tegen reinigingsmiddelen ( zowel zure als alkalische middelen) is van topniveau. Een nieuwe generatie wax. Met eenvoudige verwerking, zonder fluorpolymeren!

“Met № 2 hebben we een zeer resistente was ontwikkeld met de voordelen van klassieke carnaubawax en keramische coatings.”

Hoe werkt de NEOWAX CoatingWax-technologie?

Veel gebruikte oppervlakken zoals autolak worden blootgesteld aan extreme omgevingsfactoren. Oliën en gassen uit de lucht en in de omgeving en de chemische reinigingsmiddelen uit wasstraten of autoshampoos zijn vaak agressief en kunnen coatings en waxen ernstig aantasten. De hydrofobiciteit en bijbehorende zelfreinigende effecten gaan verloren. Dankzij de ingrediënten in № 2 wordt een tabiele 3D-matrix tot stand gebracht. De laag wordt in de eerste 24 uur na het aanbrengen geactiveerd en krijgt in de eerste 7 dagen zijn definitieve stabiliteit. Het is daarom belangrijk om de auto gedurende deze tijd niet te wassen. 

 

Extra informatie

Merk

Neowax

Inhoud

200 ml

Hoe te gebruiken?

Reinig en ontvet oppervlakken grondig met Neowax Zero. Werk paneel voor paneel. Neowax №5 kan indien nodig vooraf worden gebruikt om uiteindelijk de levensduur te verlengen.

Doe een kleine hoeveelheid Neowax №2 op een foampad en breng in een cirkelvormige beweging aan op het voorbereide / geprimede oppervlak. Werk paneel voor paneel af. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur en vochtigheid na een paar minuten uitpoetsen met een schone microvezeldoek.

 • Na een droogtijd van minimaal 3 uur is er stabiliteit tegen reinigingsmiddelen en water
 • Na ca. 1-2 dagen is er stabiliteit tegen alcoholische reinigingsmiddelen.
 • Na ca. 1 week uitharding is er stabiliteit tegen alkalische reinigers
 • Volledige prestatie wordt bereikt na de 1e wasbeurt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “NeoWaX No2 + No5 | Exclusieve set – Wax en Primer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.