MTM Hydro PF22.2 | Premium Foam Cannon – Quick Release

(1 klantbeoordeling)

74,95

 • Beste foam cannon op de markt
 • Brede fles om omvallen te voorkomen
 • Volledig in te stellen

Beschrijving

 • Beste foam cannon op de markt
 • Brede fles om omvallen te voorkomen
 • Volledig in te stellen

De MTM Hydro PF22.2 foam cannon is de beste snow foamlans op de markt. Door de inwendige ventilatorbladen van de MTM Hydro Foam pistolen te verstellen, kun je een dikke laag schuim bereiken die gelijkmatig over je auto wordt verdeeld. Met de chemische injectieknop aan de bovenkant van de foamlans kun je de hoeveelheid chemicaliën die in de interne kamer wordt gezogen nauwkeurig afstellen. Zo kun je de schuimproductie naar wens verhogen of verlagen.

Deze functie, in combinatie met de interne bladen, produceert een hoogwaardig schuim dat veel kleveriger is dan goedkopere schuimlansen. Hierdoor blijft het schuim langer aan het oppervlak kleven, waardoor het meer tijd heeft om vuil los te maken. Het resultaat is een schone, smetteloze auto die eruit ziet alsof hij net uit de showroom komt rollen.

De beste foam cannon op de markt

Het MTM PF22.2 schuimkanon is een bijgewerkte versie van zijn voorganger, ontworpen om je de beste schuimlanservaring op de markt te geven. Voorzien van een brede fles met een platte bodem, kun je er zeker van zijn dat hij niet omvalt als je hem rechtop zet. Met het verstelbare mondstuk kun je verticaal en horizontaal spuiten, zodat je de perfecte schuimlaag kunt creëren. De mengverhouding kun je gemakkelijk aanpassen via de knop aan de bovenkant.

Bovendien is hij door de snelkoppeling gemakkelijk aan je hogedrukreiniger te bevestigen en los te maken. Het MTM PF22.2 schuimkanon staat op zichzelf als de meest betrouwbare schuimlans op de markt en biedt je een handige en betrouwbare manier om je gewenste schuimlaag te bereiken.

Specificaties MTM Hydro PF22.2

 • Min. 1100 psi – Max. 5000 psi
 • Min. 1,4 gpm – Max. 5,3 gpm
 • Max. temperatuur: 60°C
 • Inhoud Fles: 1000ml

 

 

Extra informatie

Merk

MTM Hydro

Aansluiting Hogedruk

Quick Release

Hoe te gebruiken?

Voeg eenvoudig 10 – 20 ml foam toe en vul de rest met water. Bevestig hem aan je hogedrukreiniger met behulp van een van de meegeleverde fittingen en je bent aan het schuimen! De PF22.2 verstuift genoeg zeep voor twee middelgrote voertuigen per fles!

De PF22 heeft een gepatenteerde spuitmondkamer met verstelbare ventilatorbladen, een instelbaar spuitpatroon (verticaal of horizontaal), een luchtinlaatknop waarmee meer of minder lucht in de kamer kan worden gezogen, waardoor de dikte van het schuim dat wordt spuit op uw voertuig, huis, hek, terras, dak, zwembadterras, boerderij of kleedkamer, enz.

1 beoordeling voor MTM Hydro PF22.2 | Premium Foam Cannon – Quick Release

 1. Bas Van Dijk (geverifieerde eigenaar)

  Goede schuimproductie, robuust gebouwd. Blijft losgekoppeld rechtop staan. Fijn af te stellen.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…