Aanbieding!

Motor Waspakket | Perfect om jouw motor te wassen

59,95

  • Je motor als nieuw houden
  • Voordeelbundel
  • Perfect afgestemd op motoren

Beschrijving

  • Je motor als nieuw houden
  • Voordeelbundel
  • Perfect afgestemd op motoren
Ons Motor waspakket is samengesteld om jouw motor op een goede en veilige manier te wassen. Een motor heeft een andere behandeling nodig dan een auto. De lak is anders, de oppervlakten zijn anders en het gebruik is anders. Om daarbij de juiste producten te vinden is lastig. Daarom helpen we jou op weg met dit perfect afgestemde pakket. Wil je je motor op de juiste manier wassen? Dan hoef je alleen maar dit pakket aan te schaffen en te gebruiken.

Door kwalitatief hoogwaardige shampoos en reinigers te gebruiken, op een goede manier te wassen en de juiste bescherming aan te brengen houd jij je motor in showroomstaat.

Dankzij dit ‘Motoren was -pakket’ heb je de middelen om krasvrij je motor te wassen en de optimale glans van je motor te behouden.

In dit pakket zit onder andere:

DEMON Machine is te gebruiken om de ketting en omliggende delen en onderzijde van de motor te ontvetten en reinigen. Spray de DEMON Machine op en laat het product zijn werk doen. Het vuil zal losweken en ontvetten. Spuit de motor af met een harde straal.

CarChimp Citrus Clean is een op citrus gebaseerde reiniger om de lak en kunststofdelen van de motor verder mee te reinigen. Spray de hele motor in en gebruik de Detailing brush om de citruscleaner in te werken in de moeilijk bereikbare delen, naden en kieren. Laat de citrus cleaner zijn werk doen, maar laat het niet opdrogen. Spuit daarna de motor weer af.

CarChimp Shampoo is een veilige, maar krachtige reiniger voor de heel motor. Hiermee zal de lak van de motor in topconditie blijven. Was de motor met het twee emmer systeem en washmitt . Het gebruik van een washmitt maakt het wassen van je motor veilig en maakt het makkelijk om de moeilijke plekken en kieren ook nu weer goed mee te nemen. Spuit de motor af en droog hem met een droogdoek.

Carchimp Spraywax maakt het resultaat helemaal af met een makkelijk aan te brengen beschermlaag. Spray on en whipe off en stap weer op je motor.

Extra informatie

Merk

Carchimp, DEMON, Wo-Wo, Work Stuff

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Motor Waspakket | Perfect om jouw motor te wassen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.