Aanbieding!

Makita DPO600Z Polijstmachine Set | Incl. Accu’s en Lader

Oorspronkelijke prijs was: €789,00.Huidige prijs is: €689,00.

 • Set incl. accu’s, oplader en 125 mm backing plate
 • Schakel tussen vrij excentrisch en geforceerde rotatiemodus
 • Draadloze polijstmachine

Beschrijving

 • Set incl. accu’s, oplader en 125 mm backing plate
 • Schakel tussen vrij excentrisch en geforceerde rotatiemodus
 • Draadloze polijstmachine

De Makita DPO600Z Polijstmachine Set is een Draadloze, polijstmachine set inclusief accu´s, oplader en 125mm backing plate. De DPO6000Z is een Accu polijstmachine met 2 standen, namelijk excentrisch en geforceerd excentrisch. De dubbelwerkende besturing biedt de keuze om te polijsten met geforceerde, tandwielgedreven actie of excentrische 5,5mm uitslag met vrije rotatie. Dit maakt de Makita DPO600z een ideale optie als je wat meer power en correctiekracht nodig hebt dan een traditionele dual action machine, maar niet de stap wilt zetten naar een roterende machine. De DPO600Z is in te zetten bij hevige lakdefecten en het finishen en polijsten van hologrammen en swirls. En dat met de Makita kwaliteit die je van ze gewend bent.

Geforceerd excentrisch gedreven polijstmachines worden door een tandwiel aangedreven waardoor de backing plate niet stil komt te staan bij verhoogde druk. Ook kun je op deze manier meer vermogen overbrengen op de lak. Hierdoor kun je meer correctie halen dan bij een vrije excentrische polijstmachines. Met deze Makita polijstmachine kun je kiezen voor extra kracht of extra veiligheid.

Bij deze set is inbegrepen:
 • Makita DPO600Z body
 • 2 x Accu, type BL 1850B LXT 18V 5,0Ah
 • 1x oplader, type LXT DC18SD
 • Steunschijf 150 mm
 • Steunschijf 125 mm

Draadloos zonder in te leveren op prestaties

De Makita DPO600 is uniek in zijn soort. Een draadloze, excentrische polijstmachine die dezelfde prestaties biedt als de gesnoerde variant, de PO6000C. Het draadloze ontwerp elimineert het gedoe van snoerbeheer en het per ongeluk beschadigen van delicate oppervlakken. Doordat de Makita DPO600 een uitgebalanceerd ontwerp geeft het geen extra druk op het lichaam en is hij ook langdurig goed te gebruiken. Om continu door te kunnen werken is er een vastzetknop aanwezig en optioneel is het mogelijk om links of rechts een extra handgreep te monteren.

Veelzijdigheid in één professionele machine

Zoals gezegd heeft de Makita DPO600 polijstmachine 2 standen: een geforceerde rotatiemodus voor het ruw polijsten, zoals het verwijderen van krassen, en een fijne polijstmodus met vrije rotatie voor fijn polijsten. De variabele snelheidsregelaar op de machine helpt je om de snelheid en actie voor de toepassing heel precies in te stellen. De machine is uitgerust met soft start en een variabele toerentalregeling middels een draaiknop en in de schakelaar. Daarnaast beschikt hij ook over een elektronisch instelbare reductie van het toerental voor fijne afwerking. Hierdoor is de machine zeer nauwkeurig in te stellen voor het soort werk wat je wil gaan doen.

Standaard wordt er een steunschijf van 150 mm met velcrobevestiging bij de machine geleverd. Maar optioneel zijn er ook steunschijven van 100 mm en 125 mm op de machine te monteren. Hierdoor kan de machine ook ingezet worden voor het polijsten van gewelfde en gebogen oppervlakten.

 

Extra informatie

Merk

Makita

Excentrische uitslag

5,5 mm

Pad formaat

6 Inch ( +/- 150 mm)

Specificaties

Specificaties:

Platform:  LXT 18 V
Diameter steunschijf: 150 mm
Standen: gedwongen en vrije rotatie
Toerental (gedwongen rotatie): 0 – 780 min-1
Excentrische beweging: 0 – 6800 opm
Diameter excentrische beweging: 5,5 mm
Volt (spanning):18 V
Type motor: BL-motor
Afmetingen± lxbxh530x148x126 mm
Geluidsdrukniveau (LpA) 83 dB(A)
Vibratie ah polijsten vrije rotatie 10 m/s²
Vibratie (K) polijsten vrije rotatie 1,5 m/s²
Vibratie ah polijsten gedwongen rotatie 4 m/s²
Vibratie (K) polijsten gedwongen rotatie 1,5 m/s²
Gewicht met lage LXT 18 V accu 3,1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Makita DPO600Z Polijstmachine Set | Incl. Accu’s en Lader” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *