Aanbieding!

Liquid Elements Polijstmiddelen Set | 3 Staps polijstset met pads

Oorspronkelijke prijs was: €75,00.Huidige prijs is: €69,95.

  • 3 stappen polijstmiddelen en pads in 1 set
  • Professioneel polijstsysteem
  • Geen stofvorming

Handig om mee te bestellen:

Carchimp Pad cleaning Brush
Carchimp Pad Cleaning Brush | Pad Borstel 9,95

Beschrijving

  • 3 stappen polijstmiddelen en pads in 1 set
  • Professioneel polijstsysteem
  • Geen stofvorming

Liquid Elements Polijstmiddelen Set is de perfecte voordeelbundel die de Liquid Elements professional machine polishing polijstmiddelen en de Centriforce polijstpads in één set combineert. Hiermee kun je in maximaal 3 stappen naar de perfecte lak. De Liquid Elements Professionele polijstset bevat 3 polijstmiddelen in 250 ml voor lakvoorbereiding en 3 bijpassende 125 mm Centriforce polijstpads. Ervaar het complete processysteem met de Liquid Elements Professional polijstmiddelen.

Stap 1:

Om de grove krassen te verwijderen, moet het polijstmiddel 1.1 MACHINE POLISH HEAVY CUT COMPOUND worden gebruikt in combinatie met het rode Centriforce polijstpad . Als het oppervlak geen grote krassen of defecten vertoont, moet deze stap worden overgeslagen; polijsten is ook altijd een ablatieve gebeurtenis.

Stap 2:

Gebruik LIQUID ELEMENTS PROFESSIONAL 2.4 MACHINE POLISH MEDIUM CUT & GLOSS polish om de typische polijstsporen na stap 1 te verwijderen en tegelijkertijd de basis te leggen voor de laatste 3e stap. Hierdoor wordt nog steeds voldoende verwijdering bereikt om deze stap ook als 1e polijststap te selecteren als het lakoppervlak slechts lichte en middelmatige gebreken vertoont, passend bij de gele Centriforce polijstpad.

Stap 3:

In de derde polijststap wordt de hoogglansafwerking bereikt met het LIQUID ELEMENTS PROFESSIONAL 3.7 MACHINE POLISH ULTRA FINISH polijstmiddel in combinatie met de paarse Centriforce polijstpad . Nu zijn de resterende hologrammen en strepen geëlimineerd.
Glans en levensduur worden in de laatste verwerkingsstap geoptimaliseerd.

Extra informatie

Merk

Liquid Elements

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liquid Elements Polijstmiddelen Set | 3 Staps polijstset met pads” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *