Liquid Elements Black Hole | Premium Droogdoek – 40×40

9,00

  • Compact en handzaam formaat
  • #1 droogdoek
  • Zeer hoge absorptiekracht

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Compact en handzaam formaat
  • #1 droogdoek
  • Zeer hoge absorptiekracht

Liquid Elements Black Hole  is een premium droogdoek in een klein handzaam 40×40 cm model. De Black Hole is een van de beste van alle drogende handdoeken met een gewicht van 1300 GMS. Hierdoor kun je, ondanks zijn kleine formaat, prima een hele auto ermee drogen.

De Liquid Elements Black Hole Premium droogdoek is de sterkste bekende droogdoek op de markt. Met een afmeting van 40 x 40 cm en een gewicht van 1300 GSM kunnen tot 1-2 voertuigen (golfklasse) gemakkelijk worden gedroogd met slechts één doek zonder deze uit te hoeven wringen.
De Black Hole is een randloze premium droogdoek van de nieuwste generatie. Door zijn Twisted pile vezels neemt dit doek enorme hoeveelheden water op en droogt elk voertuig snel en zeer voorzichtig. Krassen of defecten bij het drogen van het gewassen voertuig kunnen niet meer voorkomen op het oppervlak, aangezien de speciale vezelstructuur met de afgeronde vezeluiteinden slechts een minimaal contactoppervlak creëert.
The Black Hole wordt aanbevolen voor alle voertuigklassen.

Materiaal samenstelling:

80% polyester
20% polyamide

Extra informatie

Merk

Liquid Elements

Hoe te gebruiken?

draai de doek uit
Plaats op nat oppervlak
Houd de rand van de doek vast en trek hem over het oppervlak
tips:

Machinewasbaar tot 60°C (bij voorkeur met microvezelwasmiddel)
Schud de doek na het wassen uit en hang hem op om te drogen (een droogtrommel kan ook worden gebruikt op het zachte programma voor microvezeldoeken)
Blijf in geen geval microvezeldoeken gebruiken als deze vuil/verontreinigd zijn, bijvoorbeeld als ze tijdens gebruik per ongeluk in contact zijn gekomen met de vloer.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Liquid Elements Black Hole | Premium Droogdoek – 40×40” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.