Good Stuff Tire & Rubber Cleaner | Rubber Reiniger – 500ml

9,90

  • Reinig rubber en kunststof
  • Betere hechting van beschermingsmiddelen
  • Veilig voor materiaal en mens

Op voorraad

Beschrijving

  • Reinig rubber en kunststof
  • Betere hechting van beschermingsmiddelen
  • Veilig voor materiaal en mens

Good Stuff Tire & Rubber Cleaner is een geconcentreerde banden-, rubber- en kunststofreiniger voor het reinigen van alle rubberen oppervlaktes. Denk hierbij aan onder andere banden, maar ook andere rubberen oppervlakken, zoals deurrubbers of ruitenwisserbladen. Het product is ontworpen om met gemak al het vuil, residu en vet van de banden en andere rubberen oppervlakken perfect te verwijderen.

Reinigen zorgt voor betere bescherming

Good Stuff Tire & Rubber Cleaner is ook bedoeld om de oppervlakken te ontvetten en voor te bereiden op het aanbrengen van onderhoudsproducten. Zo kan het ook gebruikt worden op kunststof. Reinigen is de eerste stap in de goede verzorging van kunststof en rubberen oppervlakken. Reinigen zorgt ervoor dat wanneer we vervolgens beschermings- en glansmiddelen aanbrengen, de prestaties van de oppervlakken aanzienlijk beter zullen zijn dan wanneer we deze essentiële stap hadden overgeslagen.

Good Stuff Tire & Rubber Cleaner is de ideale keuze om deze oppervlakken voor te bereiden op verdere behandeling. Met zijn geconcentreerde, krachtige formule verwijdert Good Stuff Tire & Rubber Cleaner effectief vuil, residu en eerder aangebrachte beschermende coatings, zodat de oppervlakken schoon zijn en klaar voor de volgende stap.

Bovendien is het product ontworpen om diep in de rubberen oppervlakken door te dringen, waardoor het gemakkelijker wordt vuil en viezigheid van de verborgen en moeilijk bereikbare plaatsen te verwijderen. Het is ook niet giftig en niet schurend, waardoor het veilig te gebruiken is op alle rubberen oppervlakken.

 

 

Extra informatie

Merk

Good Stuff

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Toepassing:
1. Verdunningsverhouding (aanbevolen) voor schuimpistool van 1:10 tot 1:3.
2. Breng het product aan op het vochtige oppervlak.
3. Verdeel met een kwast of kwast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Good Stuff Tire & Rubber Cleaner | Rubber Reiniger – 500ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *