Aanbieding!

Good Stuff Sample Kit | Populairste producten gebundeld

34,99

  • Probeer de Good Stuff producten zelf
  • De meest populaire producten in 1 set
  • 250 ml verpakkingen

Uitverkocht

Beschrijving

  • Probeer de Good Stuff producten zelf
  • De meest populaire producten in 1 set
  • 250 ml verpakkingen

Good Stuff  Sample Kit is bedoeld om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het Good Stuff assortiment. Wij hebben de meest populaire producten in 1 pakket gebundeld, die alle aspecten van het wasproces omvatten. Wil je dus starten met het verzorgen van je auto met de Good Stuff Sample producten, maar heb je geen behoefte om direct grote flessen aan te schaffen?

Kies dan voor deze bundel en profiteer van de voordelige prijs. In deze bundel:

Good Stuff Pure Shampoo – 250 ml

Good Stuff Sample Pure Shampoo is een uitstekend reinigende autoshampoo die veilig is voor de aanwezige coating of wax.  Deze PH neutrale en silconenvrije shampoo zorgt voor een zo min mogelijke wrijving op het lakwerk. Hierdoor wordt de kans op swirls minimaal.  De fijne geur en actieve formule maken deze shampoo ideaal voor iedere autoliefhebber.

Good Stuff Glass Cleaner – 250 ml

Een goede glasreiniger moet aan 3 eisen voldoen. Alle vervuiling moet weg zijn, er mag geen schade aan de omliggende materialen komen en het resultaat moet kraakhelder zijn. Good Stuff Sample Glass Cleaner vinkt alle punten met overtuiging af. Deze glasreiniger kan zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant gebruikt worden.

Good Stuff Iron Remover – 250 ml

Remstof kan een hardnekkige plaag zijn op je mooie velgen. En soms is het nog lastig te verwijderen. De Good Stuff Iron Remover spray je op je velgen, waarna je ziet dat het zijn werk gaat doen. De iron remover reageert op de aanwezige metaaldeeltjes en slaat paar uit. Dan weekt hij de deeltjes los en kun je met een harde waterstraal de velg reinigen. Geloof je het niet? Dan kun je het nu testen met deze Good Stuff Sample.

Good Stuff Tire Dressing Mat – 250 ml

Je auto is schoon, velgen gepoetst en het interieur is fris. Maar de banden zijn vies en vlekkerig. Dit haalt al je harde werk onderuit.
Met de Tire Dressing van Good Stuff kun je je banden weer opfrissen zonder de vettige glans die sommige bandenzwart sprays achter laten. Deze Tire Dressing laat een mooie originele afwerking achter. Zoals de bandenfabrikanten het bedoeld hebben.

Good Stuff Gloss Detailer – 250 ml

Naast het reinigen van de auto is het onderhoud essentieel om de lak in top conditie te houden. De Gloss Detailer van Good Stuff is een synthetische Quick Detailer gemaakt voor een gemakkelijke en snelle bescherming en reiniging van de lak. Naast de extra glas en hydrofobe eigenschappen voegt de Gloss Detailer ook ruim 4 weken extra bescherming toe.

Extra informatie

Merk

Good Stuff

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Good Stuff Sample Kit | Populairste producten gebundeld” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *