Good Stuff Acid Wheel Cleaner | Alkalische velgenreiniger – 5l

38,95

  • Zure PH waarde
  • Efficiënt concentraat van 1: 5 tot 1:30
  • Snelle reactie op verontreiniging

Uitverkocht

Beschrijving

  • Zure PH waarde
  • Efficiënt concentraat van 1: 5 tot 1:30
  • Snelle reactie op verontreiniging

Good Stuff Acid Wheel Cleaner is een krachtige velgenreiniger uit het Good Stuff gamma. Je kunt de AWC ideaal gebruiken voor het reinigen van je aluminium velgen of wieldoppen.

De zomerset moet even grondig schoon voordat ze in de stalling gaan. Of de winterset moet juist schoon voor montage. Dan is een Rims Detailer of Iron Remover alleen niet genoeg. Soms wil je dan een krachtiger middel. Een zure velgenreiniger biedt dan echt een aanvulling. De iron removers zijn voornamelijk voor ijzerdeeltjes. Good Stuff kreeg vaak de opmerking dat er eigenlijk geen ‘echte’ velgenreiniger was. Nu hebben ze een zogenaamde AWC ontwikkeld die je kunt verdunnen naar wens.

Als je mooie zomervelgen die nog een beetje schoon moeten voor de stalling hebt ga je flink verdunnen. Heb je vieze aangekoekte wintervelgen kun je voor een krachtigere verhouding gaan. Deze flexibiliteit is fijn. Dan heb je kracht als je dat nodig hebt. Doordat het een concentraat is, is het een goedkope oplossing ten opzichte van kant en klare velgenreinigers.

De Acid Wheel Cleaner is een product dat zeer snel wegvuil en ernstige vervuiling op blank gelakte aluminium velgen oplost.  De aangename geur is een fijne afwisseling ten opzichte van de meeste reinigers of iron removers.

Tip: Vergeet niet een Work Stuff fles mee te bestellen om in te mengen. 

Opmerkingen:

Gebruik het product niet in de zon of op hete elementen. Laat het niet opdrogen. Controleer voor gebruik de werking van het product op een nauwelijks zichtbare plaats. Niet gebruiken op verchroomde en geverfde elementen.

Extra informatie

Merk

Good Stuff

Inhoud

5000 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Good Stuff Acid Wheel Cleaner | Alkalische velgenreiniger – 5l” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *