Detailing Kingdom Wheel X | Velgenreiniger – 500 ml

13,95

  • PH-7 product (neutraal)
  • Reinig je velgen effectief
  • Kleurindicatie

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Liquid Elements Furby XL velgenborstel
Liquid Elements Furby XL | Velgenborstel - 50 cm 12,00
Elite Detailer Detailing Brush Midden 16
Elite Detailer Detailing Brush Medium | Maat 18 - 32 mm 13,95

Beschrijving

  • PH-7 product (neutraal)
  • Reinig je velgen effectief
  • Kleurindicatie

Detailing Kingdom Wheel X is een veilige velgenreiniger omdat het een pH7-product is. PH-7 is een ander woord voor PH-neutraal.  Als je een mooie set wielen onder je auto hebt wil je er zeker van zijn dat ze goed schoon worden. Maar wel zonder beschadigingen. Met Detailing Kingdom Wheel X heb je geen risico op corrosie of het dof worden van het oppervlak

Detailing Kingdom Wheel X  een effectieve verwijderaar van metaalaanslag. Het is ontworpen om op een efficiënte wijze zware vervuiling op de velg te verwijderen. Detailing Kingdom Wheel X verwijdert snel hardnekkige oxidatieresten, straatvuil en remstof. Een must-have voor forenzen die altijd willen dat de wielen er schoon en glanzend uitzien. Wheel X reinigt alle soorten wielen, werkt snel en heeft een sterke formule.

Wheel X is ook te gebruiken voor auto’s die vervuild zijn met metaalafzettingen uit de lucht binnen de industriële gebieden. Op de lak kan Wheel X ook gebruik worden zonder het aan te tasten.De unieke samenstelling garandeert een snelle verwijdering van alle soorten vuil, remstof en metaalafzettingen op de velgen. Wiel X bevat geen zuur. Als Wheel X op de velgen wordt gespoten, zal het snel reageren op allerlei soorten vuil en remstof. Tijdens het aanbrengen zal het product, dat geel van kleur is, veranderen in donkerrood. Deze kleurverandering zal duidelijk zichtbaar zijn en de reactie van het product met het vuil en de metaalafzettingen op het oppervlak aangeven.

 

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Toepassing:
Zorg ervoor dat de velgen volledig droog zijn. Spuit Wheel X willekeurig in en laat de reactie minimaal 3 minuten werken. Om er zeker van te zijn dat holle ruimtes worden aangebracht, gebruikt u onze velgenborstel om moeilijke plekken te bereiken en hardnekkige plekken te reinigen. Als de minimale tijd om is, kun je nu de velgen afspoelen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom Wheel X | Velgenreiniger – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *